"Krompirići" na Grujićevom debiju u Čempionšipu

Autor: Boban Filipović
subota 20.01.2018.
20:51
Izvor: Sportske.net

Šefild Venzdi i Kardif su remizirali bez golova na poslednjoj utakmici 28. kola drugog po rangu takmičenja u Engleskoj.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Duel na 'Hilsborou', koji će ostati upamćen po debiju Marka Grujića u dresu Kardifa, završen je najnepopularnijim rezultatom - 0:0.

Bivši fudbaler Crvene zvezde, koji je pre nekoliko dana prosleđen na pozajmicu klubu iz glavnog grada Velsa od strane Liverpula, imao je ogromnu želju da se dokaže čim je kročio na teren i u toj želji malo izgoreo, pa je "požuteo" već u osmom minutu utakmice.

Na terenu je proveo 78 minuta, kada ga je Nil Vornok izveo iz igre i umesto njega uveo defanzivca Patersona.

Meč je bio priliično izjednačen, i jedni i drugi su uputili po 15 udaraca ka golu rivala, gosti su bili nešto precizniji, pošto su četiri išla u okvir gola, naspram dva "Sova", ali sve u svemu, podela bodova je najpravedniji ishod.

Kardif je posle 28. kola treći na tabeli sa 51 osvojenim bodom, dvanaest manje od lidera Vulverhemptona i dva manje od drugoplasiranog Derbi Kauntija.

Inače, kolo u Čempionšipu obeležila je "šestica" Jokanovićevog Fulama, kao i "lud" meč pun preokreta između Lidsa i Milvola na 'Eland Roudu', na kom je palo sedam golova. Opširnije o tome u nastavku.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Džofro
Saturday, 20.01.2018
21:59

Dobar je bio Grujić. Taj žuti je bio taktički faul da spriječi kontru, povlačenje tijela rukom, a ne nerezonski klizeći. Čak mislim da to što je sedamdeset minuta igrao sa žutim na zadnjeg veznog govori pozitivno. Samo što ga trener drži prilično defanzivno, ali može i to.