Krkić fenomenalan protiv Bekamove franšize, ali ponovo se priča o Iguainu!

Autor: Stefan Matić
ponedeljak 19.10.2020.
09:36
Izvor: Sportske.net

Argentinac uspeva iz nedelje u nedelju da bude u centru pažnje.

EPA-EFE/MATTEO BAZZI
EPA-EFE/MATTEO BAZZI

Povezane vesti

Gonzalo Iguain je tokom prošlog prelaznog roka napustioJuventus.

Posle četiri godine u "bjankonerima" polovinom septembra je prešaou MLS, pojačao je Inter Majami, ali se iskusni Agentinac ne snalazinajbolje u Bekamovom timu.

Na debiju se ponašao kao prava primadona, promašio je i penal zasvoj tim, potom je postigao i prelep gol iz slobodnjaka dve nedeljekasnije protiv Nju Jork Red Bulsa, ali već sinoć je pokazao svojudrugu stranu.

Tim iz Majami je izgubio na gostovanju od Montreala rezultatom 2:1,za domaći tim blistao je Bojan Krkić koji je zabeležio gol iasistenciju. Iguain je 'zasijao' u trećem poluvremenu.

Napadač je po natpisima američkih medija verbalno napao glavnogsudiju meča koji je to bez pardona sankcionisao crvenimkartonom.

Ostaje da se vidi kolika će biti suspenzija napadača, ali učinak od jednog gola i jednog crvenog na šest utakmica neće zadovoljiti nove navijače tima iz Majamija.

Baner 15
   

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Don Carlo
Monday, 19.10.2020
09:52

to bjese onaj iz la masije, buduci najbolji igrac svijeta... sad kad se upare Dos Santos i on pa zaigraju za Mumbaj Štakorse ima da svrgnu sa trona ekipu Tamilskih tigrova što je godinama neprikosnovena u Indija reptils vice premijer ligi. Kakav izdanak la masije, kakav pupoljak...