Kristijanova najgora sezona, večeras na klupi?

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 10.11.2019.
09:42
Izvor: Sportske.net

Odavno nije imao ovako lošu statistiku, muči se, videćemo da li će zbog Portugala večeras biti među rezervama...

EPA-EFE/YURI KOCHETKOV
EPA-EFE/YURI KOCHETKOV

Povezane vesti

Brojevi ne lažu, Kristijano Ronaldo nije imao goru sezonu.

Naime, Portugalac je do sada u 13 odigranih mečeva za Juve dao šest golova, pre 13 sezona je istina dao četiri u 12 utakmica za Junajted, ali je imao manje minuta na terenu.

Od tada, retko mu se dešavalo da sezonu počne ovako slabo. U godini pre odlaska u Real, posle osvajanja titule Lige šampiona, dao je takođe šest golova u 13 mečeva, i tada je, kao i sada bio povređen.

Sari ga štedi ove sezone, što se Ronaldu ne sviđa, dobio je udarac u prošlom meču u Moskvi, pa je sada pitanje hoće li igrati večeras u derbiju protiv Milana.

Ako ne bude bio u timu, počeće Daglas Košta, Dibala i Iguain. Moguće je da će Ronaldo meč početi na klupi, a da će ući u igru ako bude bilo potrebe. Konačnu odluku doneće lekari i Sari.

Moguće je da ni Portugalac ne želi da rizikuje, on će igrati za Portugal protiv Litvanije i Luksemburga, razlog je pogađate, potera za Ali Daijem, Kristijano želi da postane i najbolji strelac svih vremena u reprezentativnoj konkurenciji. Poslednja dva kvalifikaciona duela u našoj grupi su idealna prilika da se još više približi Irancu.

Jedan od najvećih derbija na svetu na programu je u Torinu od 20:45.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke