Kristijano u epizodi "Zašto sve što je lepo ima kraj?"

Autor: Boban Filipović
subota 10.01.2015.
21:40
Izvor: Sportske.net

Ovaj podatak bi mogao da bude odgovor na pitanje zašto je Ronaldo toliko bio ljut na Gareta Bejla kada mu Velšanin nije dodao loptu u izglednoj prilici danas protiv Espanjola na 'Bernabeu'.

Beta/AP Photo/Daniel Ochoa de Olza
Beta/AP Photo/Daniel Ochoa de Olza

Povezane vesti

'Kraljevski klub' se ubeldjivim trijumfom nad gostima iz Katalonije vratio na pobednički kolosek, Kristijano Ronaldo je ugradio asistenciju u pobedu i sada je i prvi strelac i prvi asistent Primere, ali njegova srdžba pomenutom Bejlovom sebičnošću sigurno proističe zbog prekinutog golgeterskog niza.

O čemu se radi?

Danas je prekinut Ronaldov neverovatan niz od 17 uzasponih utakmica na kojima je postizao gol u Primeri na 'Santjago Bernabeu'.

Tako je propuštena prilika da obori rekord španske lige u ovoj kategoriji koji je u vlasništvu Marijana Martina, legendarnog napadača Barselone koji je 40-ih godina XX veka na 18 vezanih utakmica tresao protivničke mreže na 'Kamp de les Kortsu', stadionu na kome je najveći klub Katalonije igrao kao domaćin.

martin

Poslednji meč na kom CR7 nije uspeo da se upiše u strelce na prvenstvenoj utakmici na 'Bernabeu' odigran je 28. septembra 2013. godine, bio je to gradski derbi protiv aktuelnog španskog šampiona Atletiko Madrida.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke