Kristijano Ronaldo nije zadovoljan promenama u Realu

Autor: Đorđe Đokić
ponedeljak 01.09.2014.
20:21
Izvor: Sportske.net

Ronaldo tvrdi da ne može da priča otvoreno, ali iz odgovora se nazira da nije baš oduševljen promenama u ekipi Reala. Najavljuje i da će za narednu utakmicu Reala biti spreman.

Beta/AP Photo/Daniel Ochoa de Olza
Beta/AP Photo/Daniel Ochoa de Olza

Povezane vesti

Marka prenosi da Kristijano Ronaldo nije presrećan zbog promena u Realu nakon osvojene Desime.

"Imam svoje mišljenje, ali nije mi uvek dozvoljeno da ga iznesem. U suprotnom sutra bih bio na naslovnim stranama svih novina, a to ne želim" - izjavio je Ronaldo.

"Da sam se ja pitao, možda ne bih uradio ovako. Ali ako predsednik misli da je to najbolje za tim da dovedeš igrače koje si doveo ovog leta i da druge pustiš da ideu, onda je to njegova odluka koju moramo da poštujemo" - otkrio je nezadovoljstvo Ronaldo tokom današnje promocije na stazi Jarama.

"Sa novim igračima moramo da promenimo stil igre, ali to će možda biti promena na bolje, ne na gore. Nadajmo se da će biti na bolje jer su to vrhunski igrači. Obično se takvi igrači lako adaptiraju. Di Marija i Alonso su bili veoma važni igrači za nas, ali oni nisu više ovde i moramo biti srećni sa novajlijama. Siguran sam da će to sve biti OK" - rekao je Ronaldo.

Ronaldo je počeo sa trenizima.

"Radim vežbe, juće sam počeo sa trčanjem. Za nedelju dana ću biti 100% spreman" - otkrio je Portugalac.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke