Kristijano reagovao, ovo je advokat specijalista, hoće li posle svega Ronaldo biti još bogatiji?

Autor: Vladimir Stojanović
petak 05.10.2018.
22:09
Izvor: Sportske.net

Jasno, angažovao je najbolje od najboljih, kancelariju koja obično dobija ovakve slučajeve, ali ne samo to, ako ga oslobode, onda će mu i dodatno napuniti džepove...

EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO
EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Povezane vesti

Kristijano Ronaldo je posle reakcija na optužbe Kristijane Majorge, angažovao i advokata koji će ga zastupati u slučaju, i to najboljeg mogućeg.

Naime, njegov novi zastupnik biće Amerikanac Dejvid Česnof čiji su klijenti, Šakil O'Nil, Majk Tajson, Agasi, ali i Bruno Mars, Leo Di Kaprio, Paris Hilton, porodica Majla Džeksona.

Jasna je i Ronaldova namera, Česnof i Šonfeld kancelarija ima sedište u Las Vegasu i jedna je od najpoznatijih u Americi. Oni su specijalizovani upravo u slučajevima lažnih optužbi, iznuda, zavera radi finansijske koristi, dakle upravo za ono što Ronaldo tvrdi da Majorga pokušava deceniju posle navodnog silovanja.

I to nije sve, Česnof obično, ako dobije slučaj, naplati i odštetu za nanetu štetu i povredu časti klijenta, ne naravno samo od Majorge, njegova meta biće mediji, ali i kompanije koje bi eventualno raskinule ugovore sa Ronaldom.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke