"Kristijano nikoga nije predriblao već tri godine", evo šta ga čeka po povratku iz reprezentacije! Juve već spremio plan?

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 11.11.2019.
09:35
Izvor: Sportske.net

Portugalac na stubu srama nakon ponašanja prilikom izmene i jer je napustio stadion pre vremena. Oglasio se i Sari, a u klubu spremni da reaguju...

EPA-EFE/RODRIGO JIMENEZ
EPA-EFE/RODRIGO JIMENEZ

Povezane vesti

Šta se desilo sinoć na "Alijancu" nije jasno, u jednom trenutku se učinilo da je Kristijano zatražio izmenu, ali je prilikom nje, opsovao Sarija, ili makar tako tvrde mediji i odmah otišao u svlačionicu.

Mediji su osuli drvlje i kamenje po Portugalcu koji ne napustio stadion tri minuta pre kraja meča.

Sari ga je tri puta zamenio od početka sezone, nikada se Ronaldu to nije desilo, ali trener Juventusa kaže da mora da ga sačuva.

"Hvala mu što je hteo da igra, iako je bio povređen. Pokušao je, dao sve od sebe, nije išlo, zato sam ga zamenio. To da li se ljuti, ne znam, ali ako je stvarno napustio stadion pre kraja meča, to je loše. Ali, o tome će morati da raspravi sa klubom i pre svega svlačionicom", rekao je trener Juventusa čiji tim ne igra dobro, ali vodi na tabeli i već je u osmini finala Lige šampiona.

"Juventus ne zavisi od Ronalda, on tri godine već nikoga nije predriblao"
, kaže Fabio Kapelo.

"Ovaj Juventus je Dibalin tim, to se videlo i sinoć", izjavio je slavni trener.

Klub još nije reagovao na ponašanje Portugalca, ali se priča da će čitava stvar, kako je to običaj u Juventusu biti razrešena van medija.

Jedan od junaka pobede, golman Šćešnji je rekao da je Ronaldo povređen i da veruje da je to razlog besa što ne može da pomogme timu. Mnogi smatraju da i ne zaslužuje da igra u ovom trenutku i da Košta, Dibala i Iguain funkcionišu najbolje kao trio, što se videlo u poslednjih pola sata.

U svakom slučaju, mediji tvrde da će sa Ronaldom razgovarati lideri svlačionice Bufon i Kjelini, da će mu skrenuti pažnju da ne može da napusti stadion kada hoće, bez obzira na sve, a da će klub upozoriti Portugalca pre kazne.

U Juventusu čine sve da smire strasti, Ronaldu se nikada ovo nije dešavalo, tačnije niko nije smeo da ga zameni, ali sa druge strane u Juventusu vrlo brzo rešavaju ove slučajeve.

Mnogi smatraju da je ovo početak Ronaldovog kraja u Italiji, i da bi on već na leto mogao da napusti klub...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

14 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Logika i argumenti
Monday, 11.11.2019
19:06

Lobi i medijska masina koja gura nogama i rukama zataskavaju ocigledan mediokritet...Mozda najbolji igrac medju ljudima tipa aguero,firmino,ibrahimovic,benzema al sto se tice krema fudbala tipa Mesi,Maradona,Ronaldo i Ronaldinjo to je za njega latinica i misaona imenica...

avatar
Monte_Kristo
Tuesday, 12.11.2019
11:13

Bravo,ne moze se on svrstati u kos sa Mesijem i debelim Ronaldom,to sto je dao 700 golova ne menja cinjenicu da je kvalitetom igre mnogo iza njih,i Romario je dao preko 1000 golova pa ga ne svrstavaju u krem fudbala.Da je ostao onaj Ronaldo iz Mancestera koji je i driblao i davao evrogolove i namestao golove e onda bi se moglo pricati,sad ne,postao je go igrac,bukvalno ne radi za tim nego tim za njega,cim ga ne ide,odma ni tim ne funkcionise,to sad dolazi do izrazaja itekako,mislim da je Mesi u svim segmentima igre bolji,sem u penalim i igri glavom,dakle,dribling,mastovitost,pas igra,preciznost,slobodnjaci,brzina sa loptom,kreacija...

avatar
Logika i argumenti
Wednesday, 13.11.2019
13:14
avatar
SinakDovla
Monday, 11.11.2019
16:58

Ne znam samo sta je Kapelo sporno rekao? Dibala je mladji i bolji trenutno. Ronaldo je sebican i misli samo na sebe, a i van forme je. Ponasanjem posle tekme je to potvrdio. Jeste on igracina svih vremena, ali nema pravo da se tako ponasa, nije on sef, sef je trener, treba imati postovanja prema klubu, igracima i treneru. Nije on nista bolji od ostalih.

avatar
El Clásico leyendas
Monday, 11.11.2019
14:01

nikog nije predriblao a po mecu ima bar 2-3 driblinga. zna se da Kapelo jos od onomad na dodeli ima sukob sa Ronaldom.

avatar
Monte_Kristo
Monday, 11.11.2019
16:15

Ako mislis na dribling u mestu kad prevari sam sebe onda si u pravu

avatar
El Clásico leyendas
Monday, 11.11.2019
20:22

https://www.youtube.com/watch?v=X6hZd1qIraE

avatar
El Clásico leyendas
Monday, 11.11.2019
20:21

ma ajde ne pricaj kojesta , dribling u mestu . pogledaj meceve sa Svajcarcima ,Spancima,Holandjanima, Atleticom...

avatar
La bestia negra
Monday, 11.11.2019
18:02

Samo klincu biciklica u mestu i u prazno moze da bude dribling

avatar
Don Andres
Monday, 11.11.2019
12:58

Kapelo ga ocigledno obozava ( :

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Monday, 11.11.2019
12:01

Lagano kofer u ruku I put pod noge Idemo mi dalje bez problema I ovako nam igracki ne treba Marketing to je neka druga prica

avatar
ForzaJuve
Monday, 11.11.2019
11:57

Kako to sve lepo objasni veliki Don Fabio Kapelo

avatar
Steffmajster
Monday, 11.11.2019
10:59

aha povredjen.. da je povredjen ne bi igrao i zasto ne prenesete celosnu izjavu Kapela, pojedinim fanovima bi se svidelo da procitaju u celost :D ... inace video je fenomenalan, obavezno pogledajte: https://twitter.com/i/status/1193639574926442496