Kristijana toliko razbesneli, u Madrid više ni kao turista!

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 23.07.2018.
13:27
Izvor: Sportske.net

Raskrstio je sa španskom prestonicom, a zbog mogućnosti da sretne Florentina Pereza nije želeo ni da se oprosti od drugova...

Juventus Twitter
Juventus Twitter

Povezane vesti

Kristijano Ronaldo je toliko iznerviran onim što mu se desilo u Realu, da kao da neće nikada više nogom kročiti u Madrid, gde je možda postao i najveći igrač u istoriji najvećeg kluba na svetu.

Naime, on je već prodao kuću u Madridu od 5.5 miliona evra, a sada je na prodaju stavio i hotel koji je kupio za 20 miliona u španskoj prestonici.

Nagodio se sa poreznicima, isplatiće sumu koju duguje i sa Špancima ne želi ništa više da ima.

Iako se očekivalo da svrati u Valdebebes, trening centar i pozdravi se sa drugovima, neće to učiniti jer postoji mogućnost da sretne Florentina Pereza za koga više ne želi da čuje.

On je besan, ali je kao uslov da ga pusti u Juventus, Perez tražio da Ronaldo ćuti o onome što se dešavalo i da kaže da je odluka o odlasku njegova jer mu je potreban novi izazov.

Sa druge strane, Ronaldo je otišao pošto su ga slagali posle Kardifa pre više od godinu dana da će mu povisiti platu, a otkriveno je da je Perez odlučio da ga se oslobodi još proletos, i da je to i saopštio Zidanu, sa čim se Francuz nije slagao.

U svakom slučaju, Ronaldo posle sponzorskih obaveza u Kini, putuje na poslednji deo odmora, a onda će se pojaviti u Vinovu u Juventusovom kampu za nedelju dana, gde će sačekati da se ostatak tima vrati sa američke turneje.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Senko Rozajac
Monday, 23.07.2018
15:24

Postujem ga
i dalje ga i volim zbog svega sto je dao klubu
ali brate ako u svakoj drzavi, i u Spaniji i sirotinja placa porez ( a sirotinja svudje je u svemu najbolji platiša ) zasto on od njegovih desetina miliona ne bi ispostovao Zakon. Kakav god da je Zakon je zakon i svudje se mora postovati. Mada mislim da mediji sve ovo više napuhavaju nego sto je stvarno.

avatar
Kondogbia
Monday, 23.07.2018
13:59

Ahaha, 'oće Španci da ćorkiraju te koji su se tako 'nagodili' sa poreznicima za 14.7m€ utajenog poreza. Jasno je zašto izlizani 'neće ništa više da ima' sa 'takvim' Špancima. :D

avatar
NikkiCFC
Monday, 23.07.2018
15:44

Pa to je problem do spanaca a ne do igraca. Vidim svi strani igraci Barse i Reala imaju taj problem sa porezom.

avatar
badlander
Monday, 23.07.2018
13:47

Otišao je on, jer se u Italiji ne plaća zarada stećena izvan Italije.

avatar
Mirjevac
Tuesday, 24.07.2018
00:18

Otiso zato sto njegova nocna mora i bolji igrac od njega Mesi ima vecu platu on njega, zato je on otiso, jer mu je dupe zinulo za pare! Perez mu nije povecao platu zato sto je ne zasluzuje, Perez je morao da podplacuje sudije da bi Real osvajao Sampion ligu, dok Ronaldo je samo trckarao i posle je trazio vecu platu! Nemoze to tako pplata se moora zaradi!

avatar
V84
Wednesday, 25.07.2018
19:56

Mora plata i sudijama.