Kresvel: ''Svi igrači Vest Hema su uz Bilića''

Autor: Beta Beta
utorak 28.03.2017.
15:11
Izvor: Beta

Fudbaler Vest Hema Aron Kresvel rekao je da trener Slaven Bilić uživa potpuno poverenje svih igrača, uprkos brojnim glasinama da će biti smenjen na leto.

EPA/HANNAH MCKAY
EPA/HANNAH MCKAY

Povezane vesti

Vest Hem je u seriji od tri uzastopna poraza u Premijer ligi, a u prvenstvu nema pobedu još od 4. februara. Kopredsednik kluba Dejvid Saliven javno se navijačima izvinio za poraz od Lestera 3:2 18. marta, pred reprezentativnu pauzu, rekavši da će sledećih nekoliko utakmica biti "ključne" za sezonu.

"Ako pitate bilo kog igrača, svi će vam reći isto - potpuno smo uz njega i potpuno ga podržavamo. Nadam se da ćemo moći da preokrenemo trenutno stanje i skinemo taj pritisak sa svih", rekao je Kresvel za Skaj.

Mediji su navodili da bi Bilića mogao da zameni trener Redinga Jap Stam, ali je Kresvel uz sadašnjeg trenera.

"On je pozitivan i strastveno se odnosi prema poslu. Stalno je pozitivan i širi takvu atmosferu. Hoće da ostane u pozitivnom raspoloženju, a to je ono što mi kao igrači želimo. Nema svrhe biti negativan zbog poraza koje smo pretrpeli", rekao je levi bek "čekićara".

Vest Hem posle reprezentativne pauze ide u goste Halu, ekipi koja se bori za opstanak.

"Svi momci ovde, ceo stručni štab i trener, svi daju 110 odsto svojih mogućnosti. Nismo sada na pravom putu, ali želimo da to ispravimo u subotu. Znamo da nismo bili dovoljno dobri, naročito u poslednje vreme, ali se svakako radujemo utakmici sa Halom. Vredno ćemo raditi u narednim danima i spremićemo se za meč"
, rekao je Kresvel.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Los Vikingos
Tuesday, 28.03.2017
17:48

Bilic ima tu harizmu koja ga razlikuje od vecine trenera, voleo bih da ostane tu gde jeste, jer realno nije on kriv sto mu igraci imaju staklene noge i non stop su povredjeni.