KREĆE PLAY-OF ZA LIGU ŠAMPIONA - Vrhunski fudbal i mnogo napetosti do kraja

Autor: Ivan Cvetković
ponedeljak 19.08.2019.
19:49
Izvor: Sportske.net

Zahuktava se borba za grupnu fazu Lige šampiona, a ove nedelje na programu su utakmice plej-ofa, poslednjeg koraka na putu ka ispunjenju cilja za šest klubova.

Epa/Salvatore di Nolfi
Epa/Salvatore di Nolfi

Povezane vesti

Ajaks je posle velike borbe u dvomeču s PAOK-om uspeo da se dokopa završnog kola, a čovek odluke bio je naš Dušan Tadić. Kapiten „kopljanika“ šutnuo je čak tri penala u Amsterdamu i pogodio dva!

Kvota 1.47 na Ajaks govori o predviđenom odnosu snaga, a ukoliko ste mišljenja da će recimo Tadić i ekipa izvesti korner do drugog minuta, čeka vas kvota 8.00! Ako to uradi APOEL, takođe ćete naplatiti!

Čini vam se da „mirišete“ gol i asistenciju reprezentativca Srbije - u Meridian vas čeka identičan koeficijent, osam!

Sad ih čeka kiparski APOEL, za koji nastupaju Andrija Pavlović i Uroš Matić. Mlađi brat daleko poznatijeg Nemanje, evrogolom je odveo svoj tim do plej-ofa. Gol glavom Pavlovića – kvota 12! Zašto ne probati?

Ostale sjajne igre za utakmicu APOEL – Ajaks potražite u Meridian specijalu!

Naša Crvena zvezda će u prvom susretu poslednje runde kvalifikacija put Švajcarske na megdan Jang Bojsu, a revanš je na stadionu „Rajko Mitić“... Imaju crveno-beli čemu da se nadaju!

Švajcarci su favoriti prema Meridian kladionici (1.90), ali znamo za šta su sposobni izabranici Vladana Milojevića na koje je kvota 4.55!

Veoma interesantno biće u susretima Olimpijakosa i Krasnodara. Rusi su prosto pregazili Porto u gostima, kad su im „spakovali“ tri gola za nešto više od uvodnih pola sata.

Pobedu Grka Meridian plaća kvotom 2.00, dok ruski trijumf iznosi 3.90!

Austrijski LASK, najveće iznenađenje kvalifikacija, na megdan će Brižu, koji je u spektakularnom dvomeču eliminisao kijevski Dinamo.

Tu je egal što se kvota tiče: 2.55 na LASK, a 2.81 na Belgijance.

Za mesto u LŠ boriće se i Kluž i Slavija iz Praga. Rumuni su do ove runde došli posle sjajne predstave protiv Seltika, koji su savladali sa 4:3 u sred Glazgova.

Poput susreta LASK-a I Briža, ovde se očekuje prava neizvesnost. Tako je kec 2.85, a dvojka 2.70.

Dinamo iz Zagreba i Rozenborg takođe će odmeriti snage u, prema mišljenju mnogih, neizvesnim susretima. Deluje da su “modri”, ipak, kvalitetniji tim.

Pobedu Zagrepčana Meridian plaća kvotom 1.65, dok je na Norvežane kvota “ludih” 5.50!

Prve utakmice na program su 20. i 21. avgusta, a revanši nedelju dana kasnije.

Ko će u elitu, a ko će se utešiti Ligom Evrope? Saznaćemo ubrzo!

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak