Kratko i jasno – MESI!

Autor: Miloš Marković
četvrtak 26.06.2014.
09:33
Izvor: Sportske.net

Upravo tako glasi naziv dokumentarno-igranog filma o argentinskom fudbaleru, višestrukom osvajaču Zlatne Lopte, Lionelu Mesiju.

Beta/AP Photo/Victor R. Caivano
Beta/AP Photo/Victor R. Caivano

Povezane vesti

U trenutku dok se fudbaler Barselone bori za svoju zemlju, svoj tim na plećima nosi do plasmana u narednu rundu takmičenja u Brazilu, u javnosti se najavljuje skori izlazak filma koji prati životnu priču četvorostrukog osvajača Zlatne Lopte.

U pitanju je jedna vrsta kombinovanog ostvarenja, igrano-dokumentarnog filma u kome se pojavljuju proslavljeni bivši i sadašnji fudbaleri Barselone, te selektor Argentine.

Interesantno je pomenuti da je film o Mesiju na ovaj način pretekao zvanično najboljeg fudbalera sveta, čiji je film 'Ronaldo, film' trenutno u produkciji.

Kratko nazvan 'MESI', film prati Mesijev životni put od ulica Rozarija do svetskog vrha, te probleme i sumnje sa kojima se susretao, a koje se tiču pre svega njegovog fizičkog stanja, problema sa rastom i osporavanja u medicinskim krugovima, kao i u reprezentativnim okvirima.

Ovo ostvarenje je, može se zaključiti i po trejleru, odličan motivacioni prikaz sa jakom porukom da nikada ne treba odustajati od svojih snova.

Pogledajte i dajte svoj sud.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke