Kraso, uzmi im i zadnju paru!

  • Autor: Mihajlo Vidojević

  • 10. januar 2015.

  • 10:40

  • Izvor: Sportske.net

  • facebook
  • twitter
  • email

Srpski internacionalac Miloš Krasić i dalje se nalazi u nemilosti Fenerbahčea ali nekadašnji reprezentativac nema nameru da popusti pod pritiscima. Pozajmicu odbija, rešenje je samo raskid ugovora ili ostanak u Istanbulu do leta 2016. godine.

Kraso, uzmi im i zadnju paru!
Kvalifikacije za Svetsko prvenstvo u Južnoj Africi tokom kojih je bio deo sjajnog tima koji je sklopio Radomir Antić omogućile su Milošu Krasiću da napravi iskorak u karijeri i dres CSKA zameni crno-belim Juventusovim.

Početak sezone 2010/2011 dao je nagoveštaj da će Krasić ostvariti svoj maksimum u "Staroj Dami" i opravdati uložen novac ali je onda usledila promena trenera i početak agonije za srpskog internacionalca.

Usledio je transfer u Fenerbahče vredan 7 miliona evra što se pokazalo najvećom greškom koju je Srbin iz Kosovske Mitrovice napravio u kraijeri. Za dve i po godine boravka u Istanbulu odigrao je svega 13 utakmica, potom bio poslat na pozajmicu u Bastiju a sada trenira sa omladincima turskog sastava.

Januarski prelazni rok mogao bi da bude prilika da Miloš promeni sredinu i uhvati poslednji voz kako bi odigrao još koju godinu na visokom nivou ali postoje ozbiljne prepreke da se tako nešto ostvari.

"Pozajmica ne dolazi u obzir, zašto da gubim novac, koji mi sleduje po slovu ugovora? Dosta je bilo praštanja, iskustvo me naučilo da trezvenije priđem problemu, godine su čudo, one opamete čoveka" kaže Krasić u izjavi za dnevni list "Sport".

Fudbaler ponikao u Vojvodini sa šampionom Turske ima ugovor do leta 2016. godine i ukoliko Fener ne pristane na raskid ugovora Krasić nema nameri da menja sredinu u narednih godinu i po dana.

"Fenerbahče nije za kompenzaciju, pa, kad nije, onda nisam ni ja za selidbu. Strpljiv sam, nema potrebe da žurim, ne znam kakvi su planovi rukovodstva... Možda je klubu bolje da me isplaćuje do leta 2016?" ističe Krasić.

Plavokosi vezista ponavlja da pozajmice nisu opcija jer klubovi koji žele takvu vrstu dogovora obično nemaju novca da isplaćuju Krasićevu zaradu.

"Samo čisti papiri vode u drugo okruženje. Nastaviću kao i do sada da radim sa decom Fenerbahčea i da povremeno odlazim u banku" zaključak je Miloša Krasića.

Po svoj prilici, Miloša nećemo uskoro gledati u akciji pošto se čini da su Turci rešeni da ga ostave na margini a proradio je i srpski inat pa iz svega rečenog proističe da će Krasa ostati na Bosforu dok od Fenera ne uzme poslednji dinar koji mu pripada.
  • facebook
  • twitter
  • email

Komentari