Kraljevski maniri - Real doneo neočekivanu odluku, tiče se i Jovića!

Autor: Beta Beta
ponedeljak 30.03.2020.
13:12
Izvor: Beta

Ipak se radi o najmoćnijem klubu na svetu.

EPA-EFE/Ballesteros
EPA-EFE/Ballesteros

Povezane vesti

Fudbalski klub Real Madrid nema potrebu da smanji platu igračima tokom pandemije korona virusa zbog svoje finansijske moći, preneli su danas španski mediji.

Brojni klubovi iz Španije su objavili da će iskoristiti privremenu programsku šemu otpuštanja koja se aktivira tokom vanrednog stanja kada kompanije gube profit.

Atletiko Madrid je smanjio zarade zaposlenima uz obrazloženje da se "jedino tako garantuje opstanak kluba".

Espanjol je smanji zarade igračima i stručnom štabu za 70 odsto, a isto želi da uradi i Barselona.

Budžet Real Madrida je manji od 50 odsto dohotka tog kluba, dok je u Barseloni oko 80, što uzrokuje potrebu za umanjenjem zarada.

Pandemija korona virusa zaustavila je sport širom sveta, zbog čega klubovi nemaju prihod od ulaznica, ali i drugih stvari poput muzeja, prodavnica...
Kazino baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mirjevac
Monday, 30.03.2020
22:43

Realu se moze, kad je njega napunio, diktator Franko, sa zlatom, nekretninama, posedima, parama! Uzimo drugim klubovima i realu davao, i kako nebi biio bogat kad se on tretira kao kraljevski klub, kralj je drzavni, onda se i real tretira drzavnim, i zato se za njega odvaja iz drzavne kase novac od gradjana spanije, a nisu svi navijaci reala! Dok ostali svi klubovi spanije su neciji ne kao real drzavni! Moze da se desi da real potrosi onaj kredit sto je uzo za renoviranje stadiona, da ga potrosi, post se to desilo ppre nekoliko godina a jos nisu poceli sa renoviranjem, svota je oko 500miliona! Ko zna sve je moguce sa realom!

avatar
Monday, 30.03.2020
18:22

Nisu to kraljevski maniri, to je prosto moć i veličina kluba. Kraljevski maniri bi bili da se igrači samu odreknu plata ili da Real kao klub donira u borbi protiv Korone.

avatar
RocknRolla
Monday, 30.03.2020
16:48

Real je institucija za pomenute klubove,oni sebi mogu da priuste luksuz placanja punih iznosa plata usled vandredne situacije.

avatar
Offside
Monday, 30.03.2020
16:47

Pravi primer dobrog poslovanja!Upravi svaka cast!A sve i da dodje do finansiskog rezanja niko od nasih igraca nece rec reci jer to nisu Kraljevski manir,sto se ne moze reci za mezimicu iz Katalonijei!Jos jednom,svaka cast upravi na radu a to kako rade svoj posao se vidi sada u najtezim trenucima za fudbal i covecanstvo!

avatar
Amalainter
Monday, 30.03.2020
14:09

Svaka im cast..ali igraci bi sami trebali da se odreknu dela zarade..