'Kraljevo' novo odelo

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 14.06.2017.
19:13
Izvor: Sportske.net

Aktuelni šampion Španije i Evrope zvanično je predstavio opremu u kojoj će fudbaleri Real Madrida nastupati u narednoj sezoni.

Beta/AP Photo/Francisco Seco
Beta/AP Photo/Francisco Seco

Povezane vesti

Fudbalski klub Real Madrid predstavio je u sredu prvu i drugu garnituru dresova, odnosno opremu u kojoj će igrači nastupati u narednoj sezoni na domaćem terenu i gostujućim terenima.

Dizajn za koji se tehnički partner Real Madrida opredelio kada su dresovi za mečeve na domaćem terenu u pitanju ne odstupa od tradicije.

'Prva' garnitura dresova je bele boje, a detalji koji krase novi dres Real Madrida urađeni su po uzoru na model dresa iz 1932. godine.

Ukoliko ste navijač Real Madrida a želite da posedujete ovaj dres porudžbinu možete da izvršite već danas. Cena je za srpske uslove "prava sitnica" - 107 evra bez prezimena, broja i bedževa La Lige i FIFA klupskog prvaka sveta.

Ukoliko želite i pomenute "detalje" to cenu dresa uvećava za čitavih 20 evra.

'Druga' garnitura dresa je izrađena u crnoj boji, nešto je jeftinija pa će neki pribeći toj varijanti. Cena dresa za mečeve na gostujućim terenima iznosi 80 evra.

Real Madrid dres
realmadrid.com

Real Madrid dres
realmadrid.com

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Thursday, 15.06.2017
00:26

Vrlo lepi. Jednsotavan dizjan i gostujuci je takodje odlican bez nekog eksperimentisanja ko ono sa zmajem.

avatar
AfricaLofS
Wednesday, 14.06.2017
23:20

Daleko lepse izgledaju na samim modelima (fudbalerima). Sto se moze videti na zvanicnom sajtu Real Madrida.... nMeni su se oduvek dopadali plavi.

avatar
ASD
Wednesday, 14.06.2017
20:40

Obra dresa prelepa pogotovu ovaj crni.

avatar
Bidza i Tridza
Thursday, 15.06.2017
02:41

Sto tolki dislajkovi?

avatar
Naka TZ (CFC)
Wednesday, 14.06.2017
19:39

Extra dresovi bez velikog eksperimentisanja klasicni i veoma lijepo dizajnirani,cekam samo jos Celzijeve koje niko ne objavljuje ne znam samo u cemu je fol da li posto sada se prebacujemo na Nike ili nesto drugo se ceka .