"Kraljeviću" laknulo nakon odlaska Ronalda: "Procvetao sam!"

Autor: Stefan Matić
ponedeljak 25.02.2019.
16:33
Izvor: Sportske.net

Napadač Reala ponovo rešeta mreže.

EPA-EFE/JUANJO MARTIN
EPA-EFE/JUANJO MARTIN

Povezane vesti

Karim Benzema se vratio u formu koja ga je ranije krasila u Madridu, ove godine je na 40 utakmica postigao dvadeset golova i već sada premašio učinak iz prethodne dve sezone.

Francuz je za vreme igranja sa Kristijanom Ronaldom, bio poznat kao igrač koji obavlja "nevidljivi" posao i namešta Portugalcu golove.

"Pre sam bio korišćen samo kako bih igrao za Ronalda. Uvek sam pokušavao da mu pomognem da postigne što veći broj golova. Sada sam konačno slobodan da igram svoj fudbal", izjavio je za francuski L'Ekip.

U prethodne dve godine kada je igrao sa sadašnjom vedetom Juventusa, Benzema je postigao samo dvanaest golova prošle i devetnaest pretprošle sezone za klub iz Madrida.

Francuz je bio i sinoć strelac, doduše sa bele tačke, u kontroverznom duelu sa Levanteom.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

15 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Impozantno
Monday, 25.02.2019
19:24

Hahahaha pa kolko je njemu Ronaldo namestao stopostotne sanse pa je jedino znao da sutne pored gola ili da padne,ima kompilacija na yt kad mu je Ronaldo namestio jedno pedesetak sansi 1 na 1 i sve omasio,a da to je bilo samo za jednu sezonu... Bezi ti odavde idi igraj u neki Monpelje,nisi ti vise za Real,a na leto Ikardi!

avatar
GoHard
Monday, 25.02.2019
20:41

Problem je sto vidis samo golove, potezi Benzeme gde pola najjace Atletikove odbrane izbaci kraj aut linije i asistira na top in je magija, nije magija kad ti Karvahal prodje 3 igraca i nabaci ti za glavu a ti brze bolje skocis na prazan gol i ubacis loptu. Ikardi? Lik ne bi u Realu B bio napadac, Mariano je za Ikardija Batistuta licno, koliko ih je taj isti Ronaldo promasio? Ako iskljucis penale, Cristiano jedva da ima 10,15 golova vise od Benzeme s tim da je pola Ronaldovih golova od toga tap in na praznu mrezu dok su Benzemini otpaci sa strane koje on mora nekako da pretvori u gol.

avatar
Impozantno
Tuesday, 26.02.2019
20:32

Znaci po tebi je Benzema bolji od Ronalda,svaka cast.

avatar
Mirjevac
Monday, 25.02.2019
23:28

Hahahaha, kad je to Ronaldo nekome namestao loptu, hahahaha, nigde nisam procitao da je Ronaldo asistirao vec sve samo njemu asistirali! Tako da ovde pises neistine nije lepo, citaju i deca!

avatar
El Clásico leyendas
Monday, 25.02.2019
18:36

pre si masio 2 zicera po mecu a sad 1 , to se i vidi.

avatar
GoHard
Monday, 25.02.2019
19:12

U zadnjih mesec dana jedini on igra na nivou i Junior, pricas o postovanju prema marselu koji je uzrok i rak Realovog neuspeha u ligi godinama a smeta ti Benzema :D

avatar
Mirjevac
Monday, 25.02.2019
23:33

Ko je bre uzrok i rak realovih neuspeha Marselo, hahaha, Marselo je marka za skoro pola njih, za Ramosa, Karvahala, Naca i ostale je Marcelo marka! Jedan defanzivni igrac nemoze da bude greska za ceo klub, oon nije ofanzivni ili spice pa da ne daje golove, vec je odbrana! U Barci je rak rana Suarez od kojeg sve treba da zavisi, on je stao i nepomerase, ali Barca i dalje gazi bez njega! Da u barci bude rak rana defanzivac, barca bi sve utakmice dobiila a ne da igra nereseno! Barca ima igrace koji sve pokrivaju, dok real nema igrace i zato se sve oseti!

avatar
El Clásico leyendas
Monday, 25.02.2019
19:42

ja sam Benza uvek branio a ti si za njega govorio da je panj

avatar
Fischer
Monday, 25.02.2019
17:51

pa isto k'o sto sad dibala i mandzukic pate u juventusu zbog zicer majstora

avatar
GoHard
Monday, 25.02.2019
18:34

Primetio sam da Dibala vise ne ulazi u dribling iako ima sjajan realno, nijedna lopta Mandzukicu ne ide a seti se da je protiv Reala upravo Mandzukic bio glavna rola, ocekivali su da ce dovesti ceo Real ako dovedu Kristjana koji je jedan od najbojih svih vremena, ali kada sagradis tim oko njega, sam nista ne moze.

avatar
Impozantno
Monday, 25.02.2019
19:26

U je,al si mu rekao,a ko moze sam?

avatar
Ronaldo9
Monday, 25.02.2019
18:52

Ma Mandzukic ne pati,on se opet uvaljuje daje golove,i ako mu je bilo prognozirano da se nece naigrati pored Ronalda,mada sto se tice Dibale primijetio sam da ga u dosta meceva nije bilo ni u startnoj postavi.A ove godine u Realu izgleda samo Benzema procvjetao svi ostali uvenuli :D