Kraljevi, škoda od 50 evra, Liverpule stižemo!

Autor: Ivan Cvetković
petak 31.05.2019.
15:30
Izvor: Sportske.net

Ovo vredi proživeti.

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Finale Lige šampiona je veliki doživljaj i za neutralnog navijača, a kamoli u slučaju da baš vaš tim bude učesnik borbe za titulu prvaka Evrope.

Ove sezone u Madridu se sastaju Liverpul i Totenhem, a navijač "Redsa" Sajmon Vilson imaće veoma zanimljivo putovanje do Vande Metropolitano.

Ovaj Englez je imao dovoljno sreće da dobije kartu za finale na lutriji organizovanoj za vlasnike sezonskih karata, međutim problem je bio kako stići do prestonice Španije.

Avionske karte su preskupe, koštaju oko 800 funti, pa je jutjuber odlučio da kupi najjeftiniji mogući automobil - izbor je pao na vremešnu Škodu Favorit vrednu tek 40 funti.

"Imao sam sreće da dobijem kartu, ali za to sam saznao kasno. Nisam očekivao da ću dobiti i nisam rezervisao prevoz. Kada sam pogledao nisam mogao da verujem, letovi koštaju po 800 funti i nisam želeo da idem tako. Onda sam pozvao svog brata i upitao za najjeftiniji autobomobil koji zna i to je bilo to", kazao je Sajmon.

On će na putovanje dugo 22 sata krenuti sa bratom i prijateljima koji će sa Sajmonom dokumentovati putovanje na njegovom kanalu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Jean-Luc Picard
Friday, 31.05.2019
17:00

Bez ikakve kritike al primjecujem da cesto izbacujete vesti po 2x, ocigledno da autori bas ne proveravaju svoje kolege. :) pva vest je i juce bila :)

avatar
Mitar YNWA
Friday, 31.05.2019
15:55

Ovaj auto izgleda sasvim solidno cudno da kosta samo 40

avatar
Paul Kersey
Friday, 31.05.2019
15:39

Ne bih voleo da baksuziram. Uhvatio me neki loš osećaj pred finale. Kao da sam sanjao da gubimo na penale. Pu, pu, daleko bilo... :-(