"Kralj" se poigrao sa Junajtedom!

Autor: Nikola Miloradović
subota 02.11.2019.
14:24
Izvor: Sportske.net

Pokazao je bivšem klubu šta ume.

Beta/Andrew Matthews/PA via AP
Beta/Andrew Matthews/PA via AP

Povezane vesti

Nije Džošua King dobio pravu šansu u Mančester junajtedu, proveo je četiri godine u klubu, upisao svega dva takmičarska nastupa, kako je konstantno bio po pozajmicama (Preston, Gladbah, Hal, Blekburn).

Preselio se 2013. godine u redove Blekburn Roversa i napustio "Old Traford", da bi nakon dve sezone završio u Bornmutu.

Igra sjajno u dresu "Trešnjica", postao je i neizostavan član reprezentacije Norveške, a danas je svom bivšem klubu pokazao svoje umeće.

Ekipa Edija Haua je dočekala Junajted u okviru 11. kola Premijer lige, nakon prvog poluvremena vode sa 1:0, strelac je bio upravo King.

Igrao se 46. minut kada je primio loptu u kaznenom prostoru "Đavola", neometano je uspeo da se okrene ka golu Junajteda i sa par metara savlada De Heu.

Pokazao je odličnu kontrolu lopte, mada je jasno i da je odbrana Mančestera morala bolje da odreaguje, u svakom slučaju, jako lep gol Kinga za vođstvo "Trešnjica" protiv njegovog nekadašnjeg kluba.

Pogodak pogledajte OVDE.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Ton4i
Sunday, 03.11.2019
00:20

Lindelof kod gola obisao Vilsona i genije krenuo u slalom napred,a kuda to samo on zna,ocito nema fudbalski osecaj,bolje da je hokej odabrao.

avatar
Adi237
Saturday, 02.11.2019
16:30

Do kad ce vise jang igrati tog lijevog beka a ovaj deckp vilson je puno boljo u napadu.. nista nepoznato samo treba kreativac koji ce znati dodati loptu do napadaca...ejjjjj solskjer sta uradi samo da si doveo bar Fernandesa puno bolje bi to bilo sad nek ti pereira i lingard grade napade i toni sve dublje i dublje sam si kriv ako jesi jer trulo je u samom vrhu kluba.

avatar
mrancic
Saturday, 02.11.2019
16:29

Alegri!Što pre!

avatar
Аполо
Saturday, 02.11.2019
16:27

Raspad sistema u Junajtedu. Toliko para uloženo bez ikakvih rezultata, još od Murinja. I dalje tragamo za formom, pojačanjima, efikasnošću... Sledeće godine neće biti ni LE, samim tim neće ni igrači hteti da dolaze i tako se stvara začarani krug.

avatar
Mjolnir-HammerOfThor
Saturday, 02.11.2019
16:16

Neshvatljiva reakcija odbrane Uniteda. 140 miliona za dva igrača u odbrani daš da bi ih King ovako izigrao

avatar
Normal one
Saturday, 02.11.2019
15:36

Lepo se snasao, ali je mogao i malom Wilsonu da doda bio je u neuporedivo bojoj poziciji.