Kralj izgovora i patetike - Žoze Murinjo

Autor: Milovan Longinov
nedelja 13.09.2020.
20:07
Izvor: Sportske.net

Čovek je neverovatan.

EPA-EFE/Matt Dunham/NMC/Pool
EPA-EFE/Matt Dunham/NMC/Pool

Povezane vesti

Ne može Totenhem toliko loše da odigra, koliko Žoze Murinjo uvek pronađe način da opravda svoj loš rezultat.

Sparsi su danas ponovo razočarali, nastavili su tamo gde su stali sa Murinjom prošle sezone. Everton je zasluženo slavio rezultatom 1:0, Karlo Anćeloti je uspeo da ukomponuje trojicu novajlija Alana, Dukurea i Rodrigeza za samo tri dana, dok Murinjo ne može da napravi nikakav iskorak sa Totenhemom već više od pola godine.

Da nije možda on kriv za to? Naravno da nije, kriva je korona, zbog koje, Hari Kejn nije stigao da se uigra sa ostatkom ekipe.

"U timu imamo igrače koji nisu prošli pripreme uopšte. Znate li koliko je Hari Kejn odradio treninga sa ostatkom ekipe? Jedan! Imali smo zaražene igrače, nećemo otkrivati ko je bio u pitanju, ali oni su morali u karantin, posle dolaska sa odmora. Ovo je bila teška predsezona za nas", rekao je Murinjo i nastavio:

"U drugom poluvremenu, posle primljenog gola, bili smo veoma spori, nedostajao nam je intezitet u igri. Fizički nismo dovoljno spremni",
rekao je Murinjo.

Utisak je da je koronavirus prisutan samo u Totenhemu, da nije stopirao ceo svet i poremetio i ostale ekipe.

A to što je naglasio Kejnov jedan jedini trening, sa igračima koje godinama poznaje, dok su sa druge strane Alan i Dukure posle dva zajednička delovali kao sat, nećemo ni komentarisati.

I da se razumemo, to nema veze sa tim što Everton ima poslušnijeg gazdu od Totenhema i što je Anćeloti dobio željena pojačanja, jer je Murinjo odavno ovakav - kralj patetike i izgovora posle svakog lošijeg rezultata, a takvih je sve češće...

Baner 9

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Jagger86
Monday, 14.09.2020
08:40

Čovek je prs'o , već deset godina stagnira sa ozbiljnijim rezultatima, karijera mu je u konstatnom padu i sad samo može da kuka. Znao je on da kuka i plače , da se žali na sudije i kad je kidao sa Čelzijem , ali je tad bar imao neke rezultate pa i nije delovalo tako strašno. Nije sporno , Murinjo je veliki trener , ali nikako nije u kategoriji najvećih.

avatar
Mangus
Monday, 14.09.2020
07:22

Pa kejn je sam birao sa ide na more.
Uostalom, pricano o ekipi koja skoro nepromenjena vec 4,5 godina igra zajedno. Ako se do sad nisu skontali,nikad nece.

avatar
Offside
Monday, 14.09.2020
00:20

Sram te bilo za ovakav tekst!

avatar
Carina_11303
Sunday, 13.09.2020
20:44

Meni je genijalno da su ovo izgovori. Svi igraci su imali 3 i kusur meseca pauze tokom prvog udara korone. Svi su znali da sezona pocinje mesec dana nakon zavrsetka prethodne i umesto da rade i da se pripremaju za sezonu, recimo taj Kejn prvi, on putuje. On kao da ne zna da mu curi karijera i da sa 27 godina nema nijedan trofej. Umesto da se fokusira na to, oni se svi rastrkali na letovanja i vratili se sa koronom. To je nedisciplina igraca i losi prioriteti, nista drugo.