"Kralj Erik" kritikovao Junajted - na udaru Murinjo!

Autor: Ivan Cvetković
nedelja 09.09.2018.
14:17
Izvor: Sportske.net

Francuz zna koga bi voleo da vidi na klupi svog bivšeg kluba.

screenshot - Youtube.com
screenshot - Youtube.com

Povezane vesti

Legendarni fudbaler Mančester junajteda Erik Kantona dao je svoje mišljenje o trenutnoj situaciji u mančesterskom velikanu.

"Sviđa mi se Murinjo. Dobar je karakter, ali ne za Junajted – trebalo je da dovedu Gvardiolu. Na nesreću trenutno vodi onaj drugi tim, onaj čije ime neću reći", našalio se Francuz.

Junajted je trenutno ima šest bodova iz četiri kola Premijer lige, pretrpeli su poraze od Brajtona i Totenhema.

"Osvajaće trofeje  to je ipak Junajted, ali ne sviđa mi se način na koji igraju. Nemaju kreativnost, ne igraju za navijače. Nije lepo za gledati. Mislim da bi Gvardiola više odgovarao, igrao je pod Krojfom u Barseloni i naučio je posao od njega. On je jedina osoba za Junajted", prokomentarisao je bivši igrač kluba sa Old Traforda.

Pritisak na Murinja je ogroman, jedino što ga može zaštiti jesu dobri rezultati.

U sledećem kolu posle reprezentativne pauze gostuju odličnom Votfordu koji ima maksimalan učinak i hit je dosadašnjeg toka prvenstva.

PIŠE: Stefan Matić

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
riquelme
Sunday, 09.09.2018
15:14

I tu se opet vracamo na ziherastvo. Naravno da je javna tajna da se SAF sastao odnosno pitao Pepa da preuzme MU ali je doticni izabrao ekipu za koju se nije nadao da ce da pokida bas toliko pod Jupom. Igrao Bajern, pokusaovao Pep da nabudzi nesto ali je Jup vec izvukao maksimum. Pa onda Pep uzima ekipu koja je imala podlogu od milijardu i ubacuje jos 600-700 miliki sto nije imao kao garancije od SAF-a.