Kraj za Kjelinija, ali i Alegrija?!

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 23.04.2018.
09:26
Izvor: Sportske.net

Nevolje kao vrane, u jatima u Juventusu, a izgleda da je sada jasno...

BETA/AP Photo/Martin Meissner
BETA/AP Photo/Martin Meissner

Povezane vesti

Đorđo Kjelini se povredio juče u prvom poluvremenu protiv Napolija, kako sada stvari stoje, za njega je sezona završena.

Iskusni defanzivac je istegao ligamente kolena, povreda će ga sigurno odvojiti nekoliko nedelja od terena, sezona se završava 20. maja, što znači da Kjelini neće moći da pomogne drugovima u ključnom delu sezone.

Juventus je na ivici da izgubi titulu, mada i dalje sve drži u svojim rukama, mora da dobije sve četiri utakmice do kraja, a gostuje Romi i Interu (pretpostavka je da Napoli dobije takođe sve rivale, a ima znatno lakši raspored).

"Tutosport" piše da Alegri igra za posao, naime, ako ne bude odbranio titulu, Juventus će tražiti novog trenera.



Njemu jeste ponuđen novi ugovor, ali se sada sve promenilo. Ne boli toliko poraz protiv Napolija, već loše partije i remiji protiv Spala i Krotonea, Juventus je tu izgubio praktično šansu da prvenstvo mirno privede kraju.

"Ključ je naredni meč u subotu protiv Intera", rekao je Alegri.

Međutim, i posle toga u pretposlednjem kolu gostuje u Rimu, tako da ako Napoli ne kiksne nijednom i taj meč moraju da dobiju.

Alegriju se zamera da je previše miksovao, da je menjao sisteme i da je potpuno razbio timsku sigurnost, uz to, nije uspeo da Dibalu vrati u formu, Argentinac je sjajan protiv slabih, ali ga nema nigde u jačim mečevima.

Kada se sve sabere, možda su Alegri i Juve dosadili jedno drugom, u svakom slučaju, ovakve spekulacije su neizbežne.

Nije da Alegri neće imati ponuda, Čelsi je samo jedna od njih, ali on je rekao da će krajem aprila razgovarati sa klubom koji namerava da sprovede revoluciju u timu. Da li to podrazumeva i novog trenera, ostaje da vidimo.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Luka Toni
Monday, 23.04.2018
14:32

Kljucna je i za inter, ako izgube cao LS, bice derbi kao nekad, veliki ulog.

avatar
Mak-Juventino
Monday, 23.04.2018
11:27

Ceka nas zesko ljeto , niko nije siguran , zestoka lustracija ...

avatar
CZYNWA
Monday, 23.04.2018
11:25

Zamislite da je Junajted Fergiju dao otkaz posle prve sezone bez titule, Ser Alex bi na klupi izdrzao manje od godinu... Juve boljeg od Alegrija tesko da moze naci, ako ga otjeraju, pucali su sebi u nogu..

avatar
Armani
Monday, 23.04.2018
10:43

Momentalno mu dati otkaz...cuj dybale nema protiv jacih pa on ih je spasio u rimu protiv lazija golom u sudijskoj nadoknadi,za sve drugo je kriv allegri jer imaju kvalitet onako reala rasturit usred madrida i ovako ispustit titulu,uzas.

avatar
Paris Saint Germain
Monday, 23.04.2018
10:13

Doso je kraj, moj juventuse, nista od titule ni ove godineee. Cim nema sudija da oomognu ode titula. Cestitke napoliju

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Monday, 23.04.2018
18:57

Nista od titule NI OVE godine Jesi li dobro ili si si prespavao sest zadnjih godina ?

avatar
Stefan Stojkovski_fb
Monday, 23.04.2018
09:47

Alegri je u top 5 trenera vec nekoliko godina mozda i njegov naslednik nece biti uspesan kao njega ali jednostavno mora konacno da se dovede jedan trener sto ce igrati ofanzivan i moderan fudbal pa sto bude neka bude jer ovaj Juventus mozda ima i najveci napadacki potencijal i izbor igraca u istoriji ovaj klub a on tera da se Douglas Costa vraca konstantno na beku protiv npr Crotone a od Dybala je stvorio zadnji vezni koji daje golove i koji se puno trosi na svoju polovinu. Dybala,Higuain,Costa,Cuadrado,Mandzukic,Bernardeschi pa i Pjaca a ti da igras totalno neatraktivan fudbal... Mozda i zato nas sreca okrenula ledja u te klucne duele , finala... Mozda i necemo da uzmemo nijednu titulu sledecu godinu ali jednostavno mora da se proba da se izvadi max od ove ofanzivne igrace. Zidane, S.Inzaghi, Marco Giampaolo ili mozda iz pozadine Ancelotija bilo bi pravo resenje.