Kraj za Džeka, protraćen jedan od najvećih talenata Engleske?

Autor: Vladimir Stojanović
subota 02.02.2019.
10:01
Izvor: Sportske.net

Samo 339 minuta i četiri poraza, povreda za povredom i ove sezone, izgleda da ga nećemo gledati do naredne. Kad i gde, to više niko ne zna...

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Izgleda je za Džeka Vilšera kraj, ove sezone, a verovatno i ozbiljne karijere.

Stigao je kao slobodan igrač iz Arsenala u Vest Hem, povrede su mu upropastile karijeru, nije uspeo da se izbori kod Pelegrinija, samo pet nastupa za "Čekićare" od početka sezone.

Na to se nadovezala nova povreda, sva je prilika da će ovaj momak protraćiti talenat koji je imao, podsetimo pre deset godina je debitovao za Englesku, 12. najmlađi reprezentativac u istoriji.

Vilšer je protiv Njukasla zaradio povredu zgloba, ne može da se oporavi konzervativnim metodama, pošto je operisao zglob u septembru.

Prema inforimacijama, nova pauza će ga odvojiti do maja, što znači i kraj sezone, odigrao je samo 339 minuta u novom klubom.

I ti mečevi su završeni porazima Vest Hema, pa je jasno da je nekadašnji veliki, nikad do kraja dokazani talenat na nizbrdici...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
vojin denic
Saturday, 02.02.2019
13:55

Steta za njega . Stvarno mi je bilo zao kada su ga prodali.mislio sam da su pogresili u arsenalu, ali se ispostavilo da nisu posto ga povrede i dalje prate.