Kraj puta - Valdes otišao sa "mreže" pravo u penziju

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 03.01.2018.
13:26
Izvor: Sportske.net

Španski golman Viktor Valdes doneo je odluku o povlačenju, a u istom danu je obrisao sve svoje profile na društvenim mrežama.

Epa/Peter Powell
Epa/Peter Powell

Povezane vesti

Sedam meseci nakon što je završio saradnju sa Midlsboroom i posao slobodan igrač bivši golman Barselone i Mančester Junajteda Viktor Valdes (35) odlučio je da se povuče sa fudbalske scene.

Španac je na "Instagramu" postavio fotografiju zemljanog puta uz poruku "Hvala na svemu".

Bilo je to poslednje što je Valdes objavio na društvenim mrežama, jer je potom obrisao "Tviter" i sve fotografije sa "Instagrama".

Valdes je tako ispunio obećanje dato 2015. godine kada je poručio da će nakon povlačenja ugasiti sve profile na društvenim mrežama i svoje vreme u potpunosti posvetiti deci kako bi ih naučio životu.

"Jednog dana, kada se 'ugasi svetlo', posvetiću se deci i učiti ih životu. Nadam se da će tada biti teško da me bilo ko nađe", kazao je svojevremeno Valdes.

Karijera Viktora Valdesa bila je više nego berićetna iako su mnogi osporavali njegove golmanske kvalitete. Španac je sa Barselonom osvojio šest titula prvaka Španije i tri u Ligi šampiona, a sa nacionalnim timom osvojio je Svetsko i Evropsko prvenstvo.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
BarsaSaMarsa10
Wednesday, 03.01.2018
19:12

Uzivaj care...Imao je sjajnih odbrana,znao svasta da primi,sve u svemu nas je i zelim mu sve najbolje.

avatar
NE LJUTI SE COVECE
Wednesday, 03.01.2018
18:15

U Barseloni je dobro branio ma šta neki navijači govorili. Njegova greška je što nije produžio ugovor, zadesila ga ta povreda i nekako se izgubio u Engleskoj

avatar
Hocus Pocus
Wednesday, 03.01.2018
16:28

Kao sto mi je bilo krivo kad sam video ledja Ronaldinju, Xaviju, Pujolu... tako mi je bilo neizmerno drago kad sam video ovoj skracenoj rupi ledja. Vise sam se radovao njegovom odlasku nego tripleti u sledecoj godini.
Koliko puta je samo zakopao Barsu je glupo i pricati, najgora "jedinica" na svetu u vrhunskom klubu koju sam ikada gledao. RUPA! Ali naravno sve najbolje u daljem zivotu.

avatar
FanUnited
Wednesday, 03.01.2018
18:23

da je bio takva rupa ne bi bio broj 1 u najmocniju barcu kad su osvajali svee i svasta

avatar
Hocus Pocus
Thursday, 04.01.2018
04:13

Ta Barsa je bila toliko mocna da je mogla da trpi i Valdeza na golu, jer je iz La Masije pa je dobar bio sa celim timom Barse. Kasnije kad je Barsa krenula silaznom putanjom nije vise sebi mogla da dozvoli luksuz u vidu Valdeza na golu pa ga prodala, i to ga prodala u najboljim golmasnkim godinama (30 godina je imao kada je otisao).

avatar
Wednesday, 03.01.2018
18:53

pa brate ti si brutalno realan ,još navijaš za barcu

avatar
Wednesday, 03.01.2018
16:05

Svojevremeno sjajan golman ... Branio je nemoguce , osporavaju ga oni koji ga nisu gledali , a pritom se ni ne razumeju u fudbal ... Uzivaj care ...

avatar
JOHAN CROJF
Wednesday, 03.01.2018
15:44

Obožavam ovog golmana... Previše je ospovan njegov kvalitet, ali ja barsu dugo godina pretim i mislim da je on bio važan šraf u tim titulama. Najveći kiks koji je napravio, bio je pogrešan pas u duelu sa Espanjolom... Ali ovi što ga pljuju imaju YouTube pa nek malo pogledaju šta je taj čovek sve odbranio.

avatar
adidas forever
Wednesday, 03.01.2018
18:22

Misliš na ovo: https://www.youtube.com/watch?v=x3x_VxF1Za8 ? Zaista impresivno. :D