Kraj odmora, Partizanov rival već počeo pripreme!

Autor: Darko Mitrović
sreda 03.01.2018.
16:42
Izvor: Sportske.net

Kako je i najavljivano, ekipa Viktorije Plzenj nije mnogo odmarala oko novogodišnjih praznika.

EPA/DOMENECH CASTELLO
EPA/DOMENECH CASTELLO

Povezane vesti

Sedam dana pre Partizana, ekipa češke Viktorije Plzenj koja će u 1/16 finala Lige Evrope odmeriti snage sa crno-belima, okupila se na početku priprema za drugi deo sezone.

Kako je saopšteno na zvaničnom klupskom sajtu, danas su počeli obavezni medicinski testovi, kao i čitav niz funkcionalnih testova koje će fudbaleri ovog češkog kluba morati da obave u prva dva dana priprema.

Posle završetka svih ovih testova, trener Pavel Vrba će od petka početi da sprovodi svoj plan priprema na treninzima.

''Tokom pauze smo imali individualne treninge na osnovu programa koji smo dobili od trenera. Naravno, svi se radujemo treninzima, ali moramo najpre znati naše fizičke sposobnosti. Verujem da će, makar u mom slučaju, rezultati finkcionalnih testova biti dobri, da neće biti problema. Inače, trudim se da ništa ne zanemarim'', izjavio je vezista Viktorije Vaclav Pilar.

Drugi deo sezone i za Viktoriju i za Partizan počinje 15. februara, kada će se ove dve ekipe sastati u Humskoj u prvom meču 1/16 finala LE. Revanš je sedam dana kasnije na ''Dosan Areni'' u Plzenju.
-

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NeWave86
Wednesday, 03.01.2018
18:04

Vidi se ko zeli i ko ce proci dalje. A nas Ivica ce da dovede dve nedelje pre meca dva-tri krs pojacanja.. I onda nedelju dana da se uigraju sa ekipom,koja se dobrano podgojila pecenjem i sarmom za praznike... Pa kaze nismo imali dovoljno vremena da sve uklopimo. Ccc