Kraj istorije - Najluđi predsednik Italije prodao klub, ovo je njegova priča!

Autor: Vladimir Stojanović
subota 01.12.2018.
11:34
Izvor: Sportske.net

Završio svoju avanturu, bilo je velikih uspeha i padova, jedino su treneri bili kao na traci...

EPA/ROBERTO TEDESCHI
EPA/ROBERTO TEDESCHI

Povezane vesti

Mauricio Zamparini je prodao Palermo kompaniji u Londonu, cena je 10 miliona evra, želeo je da se oslobodi Sicilijanaca u kojie je uložio kako kaže više od 150 miliona evra od kada ih je kupio od tadašnjeg predsednika Rome, Franka Sensija 2002. godine.

"Sa knedlom u grlu sam potpisao sporazum, tražio sam nekoga ko može više da uloži, a novi vlasnici će imati dobru situaciju, čiste račine i podršku navijača. I ja sam severnjak, ali sam u duši posle svega, postao Sicilijanac", kaže Zamparini.

Palermo je poslednjih godina na klackalici između Serije A i B, vode u drugoj ligi, nemaju loš tim, mogli bi da se vrate u elitu.

Zamparini je tokom dugog niza godina prodao veliki broj strašnih igrača, poput Luke Tonija, Barzaljija, Amaurija, Kavanija, Pastorea, Franka Vaskeza, Dibale, tim ogromnim transferima je finansirao klub koji je najveći deo svog bitisanja pre njegovog dolaska proveo u trećoj ligi.

Priču o ovom neverovatnom čoveku možete pročitati ovde...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mak-Juventino
Saturday, 01.12.2018
13:21

Cao majstore , vec mi nedostajes :DDD

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Saturday, 01.12.2018
13:00

Ima ljudi koji su rodeni za to i trebalo bi zakonom obavezati ih da ih vode xjeli zivot a nekima ni mjesec dana Pogotovo na balkanu Evo Hajduk iz Splita mi prvi pada na pamet