Kraj ere, novi trener u Dortmundu?

Autor: Stefan Matić
sreda 27.05.2020.
10:21
Izvor: Sportske.net

"Der Klasiker" ostavlja bez posla Švajcarca.

EPA-EFE/MICHAEL SOHN
EPA-EFE/MICHAEL SOHN

Povezane vesti

Sinoć smo videli pravi derbi Bundeslige.

Borusija je ugostila Bajern Minhen, utakmica je bila neizvesna, ali su gosti slavili golom Kimiha dok će domaći imati dosta toga da kažu na moguće igranje rukom od strane Džeroma Boatenga.

Razlika sada iznosi sedam bodova u korist Bavaraca, do kraja je ostalo još šest kola. Teško je za verovati da Flikov tim može kiksnuti tri puta. Ono što se posle derbija priča po Nemačkoj jeste neizvesna sudbina Lusijena Favrea.

Švajcarski trener je doživeo tek dva neuspeha na domaćem terenu, sinoć od Bajerna i poraz od Šalkea (2:4). Mnogi spominju kraj saradnje koja je krenula 2018. godine.

"Mnogi to pričaju i pišu mesecima. Ne čitam novine, ali znam šta se dešava. Izdaću saopštenje u narednim nedeljama. Ostaću miran i nastaviti da verujem u sebe", izjavio je trener "milionera" na konferenciji za medije.

Lotar Mateus je tokom prenosa 'posumnjao' da će posao biti ponuđen Niku Kovaču.

Niko Kovac

Nemački Bild piše kako su čelnici Dortmunda već imali kontakt sa hrvatskim stručnjakom koji je bez posla od novembra prošle godine posle otkaza u Bajern Minhenu.

Bundesliga

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NikkiCFC
Wednesday, 27.05.2020
15:22

Luzerski tim, ono sinoc pa PSG pre toga... Kao ofanzivno mnogo jaki a kad god treba oni ne mogu gol da daju...

avatar
Robert Lewandowski
Wednesday, 27.05.2020
10:56

Ako već pišeš da je bio penal za BVB, napiši i da je bio za Bajern u 90➕ minutu. Taj za Bajern je bio daleko ocigleniji... Kontam da si za Dortmund, ali novinar si, pa je red da budes nepristrasan. Bajern je taktički uništio Dortmund i pored te diskutabilne odluke da li je bio penal ili ne i one šanse u uvodnim minutima meča nisu imali uopšte šanse za gol. Mogu samo da budu srećni što nisu primili još koji gol... Doktor Flik je taktički odradio savršen posao, Haland i Sanco skroz zaustavljeni, BVB bezidejna skoro ceo meč, izuzev jednog dela prvog poluvremena.