Kraj Anćelotijeve nade, Solskjer dobio obećanje, Junajted ruši svetski rekord?

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 06.02.2019.
12:14
Izvor: Sportske.net

Ako ostane na klupi i dobije stalan ugovor, Norvežanin će imati najskupljeg štopera na svetu. Šta to znači za Karla Anćelotija?

EPA-EFE/NIGEL RODDIS
EPA-EFE/NIGEL RODDIS

Povezane vesti

Izgleda da će Napoli okrenuti novu stranicu, prihodi su manji, pre svega zbog loše prodaje ulaznica, polupraznog stadiona, manje sponzora, ali i neuspeha u Ligi šampiona.

Na stranu odlazak Hamšika, ali uslediće verovatno pokušaj da se prodaju Mertens i Kaljehon koji imaju još 18 meseci ugovora. Kako pišu italijanski mediji, problem je što niko ne veruje da ovaj tim može da se nosi sa Juventusom, da je Anćeloti otvoreno rekao De Laurentisu da mora da krene iz početka.

Ipak, najveći udarac bi bio odlazak Kulibalija.

On navodno svim silama želi u Mančester Junajted, delom zbog novca, delom zbog rasizma u Italiji, klub će ga pustiti, ako "Đavoli" ponude više od 100 miliona evra, čime bi Senegalac postao najskuplji štoper u istoriji.

Ole Gunar Solskjer nije želeo nikakvu paničnu kupovinu štopera i bio je u pravu, bez obzira što ne zna svoju sudbinu on smatra da štopera treba dovesti na leto.

Kulibali je prva meta, alternative su Megvajer, Romanjoli, Škrinjar i Aldreveireld, sve ove igrače je želeo i Murinjo, ali su nerealne mete.

Ipak, Solskjer kako tvrdi "Tajms" ima obećanje, da će ako uvede klub u Ligu šampiona i ostane trener, Vudvord izdvojiti novac potreban za Kulibalija i srušiti svetski rekord Virdžila Van Dajka.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
BlueBoy84
Wednesday, 06.02.2019
17:24
avatar
mrancic
Wednesday, 06.02.2019
16:01

I krilo i vezni i bek pored štopera.Što Vudvord nije kupio Felipe Andersona nego otišao u Vest Hem to samo on zna.

avatar
NikkiCFC
Wednesday, 06.02.2019
14:23

Sledece sezone ocekujem da se Junajted ukljuci u borbu za titulu sa nama i Sitijem. Kulibali ali i bekovi su im potrebni. Sad 100m za igraca koji puni 28 na leto i nije igrao van italije pitanje je. Mada su od 27 do 32 najbolje godine za stopera kaze FM.

avatar
Rulermaster
Thursday, 07.02.2019
10:51

A vi ste kao vec uključeni u borbu za titulu?