Krah Junajteda na "Gudisonu"!

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 21.04.2019.
15:20
Izvor: Sportske.net

Loše izdanje "Đavola", sve su dalje od Lige šampiona.

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Everton je u 35. kolu Premijer lige dočekao Mančester junajted, četa Marka Silve je daleko od evropskih takmičenja i daleko od zone ispadanja, ali su izgleda pronašli veliki motiv u protivniku.

Tako nakon 45 minuta igre na svom stadionu, vode protiv Junajteda, koji se bori za mesta koja vode u Ligu šampiona, sa 2:0.

Ričarlison je pripretio gostima u 11. minutu, ali je De Hea sjajno intervenisao.

Ipak, samo par minuta kasnije, Brazilac ponovo u šansi, makazicama je zahvatio loptu na ivici peterca i zakucao je u mrežu gostiju za 1:0.

Nekih 15ak minuta kasnije, novi gol "Karamela" za TV špice, ovoga puta u glavnoj ulozi Gilfi Sigurdson.

Islanđanin je odlučio da oproba desnicu na nešto više od 20 metara od gola rivala, sjajno je uputio udarac u bliži ugao, De Hea nije uspeo da interveniše, 2:0 za četu Marka Silve.

Ostao je taj rezultat na snazi do kraja prvog dela igre, videćemo da li Solskjer može da trgne svoje pulene u pauzi, jer bi ih poraz poprilično udaljio od mesta koja vode u Ligu šampiona.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
RaZZorNo1(LFC)
Sunday, 21.04.2019
21:30

Everton sa par novih igraca uz trenutni roster moze da napadne top 4...Junajted ocajan nmg da vjerujem da igraci jednostavno nemaju volju za ls umjesto da ginu za ls oni se ponasaju ko djeca...Bojim se da ce ih Siti rutinski savladat i da ce Junajted nakon onog dolaska Olea opet potonut u sivilo...

avatar
RedDevil612989
Sunday, 21.04.2019
15:43

Katastrofa, ne krah. Ne mozes da ocekujes Ligu Sampiona sa Smolingom, Dzonsom, Fredom, Lukakuom, Lindelefom na beku. Pogba da ode pod hitno. Lako je biti lider kad igras protiv Brajtona, Hadersflida, Kardifa... Podigni ekipu kad gubi, kad nista ne ide. Kreativnost ekipe 0%. Marisjala nigde, Rasford ko zna gde, Lukaku tuga. Fred, jedna dobra pa tri lose utakmice, Matic uzasan danas. I da, vratiti se osnovama Aleksa Fergusona, tate fudbala. Napad donosi pobede, odbrana donosi titule. Svi bi da se aktiviraju kad se napada a kad treba u odbranu, svi se prave ludi.

avatar
Adi237
Sunday, 21.04.2019
15:34

Treba biti realan ovaj junajted sastavljen je amaterskih i umisljenh igraca da su neke zvjezde...nema.tu zelje svako igra sam za sebe nepovezano totalno..fred i matic ne znaju iznjeti lopte pogbu ne racunam on je umisljen i vise misli na friz..odbrana tragi komicna i napad sto bi nesto ucinio ne moze da dobiju loptu i da nesto urade...svaki napad evertona je sansa za gol jer nam je odbrana uzasna katastrofalna uzasna i ne ulijeva povjerenje.. na zalost ni iducu sezonu nece biti puno bolje jer se za jedan prelazni rok ne moze otherati igraca koji nisu za junated....kao.desnik bek potreban je bisaka,treba nam stoper kulibali,treba d kosta i kreativac desetka tipa kutinjo da bi donekle nesto i uradili bar iduce sezone u top 4..a onda sledeci prlazni rok rastjerati i ostale amtere i dovesti vrhunska imena da igraju a ne ova sprdacina od igraca.

avatar
Sunday, 21.04.2019
16:12

Za to je glavni krivac Murinjo doveo je Dzozija i Pogbu dva ego trip manijaka,prosecni fudbaleri a u tripu da su Ronaldo i Zidan...

avatar
Adi237
Monday, 22.04.2019
00:10

E da se slozim i sa tobommm hehhehehheh