Kostić heroj Hamburgera!

Autor: Milovan Longinov
nedelja 04.02.2018.
19:55
Izvor: Sportske.net

Bravo!

Epa/Carsten Koall
Epa/Carsten Koall

Povezane vesti

Fudbaleri Hamburgera i Hanovera remizirali su rezultatom 1:1 (0:1)u 21. kolu Bundeslige.

Heroj domaće ekipe bio je naš reprezentativac Filip Kostić koji jeu finišu doneo bod svom timu.

Hanover je na poluvremenu vodio rezultatom 1:0, a jedini pogodak u prvom delu postigao je Fosum u 37. minutu.

Domaći se nisu predavali, u drugom delu igre su krenuli na sve ili ništa, a onda je pet minuta pre kraja zablistao naš Filip Kostić.

Posle asistencije Salihovića, Kostić se posle prekida i gužve, našao na pravom mestu i sa druge stative poslao loptu pod prečku za 1:1.

Srpskom reprezentativcu je ovo četvrti pogodak u Bundesligi ove sezone, a pogledajte ga OVDE.

Hamburger je osvojio važan bod u borbi za opstanak, sada ima 17 bodova, tri manje od Majnca i Verdera.

Hanover je na sigurnom 10. mestu sa 28 bodova.
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Crveno boja ljubavi
Sunday, 04.02.2018
21:42

Najpotcenjeniji od svih nasih ofanzivnih igraca,svi bi zvali Mitrovica(koji ne igra 2 godine i ne daje golove) Jovica(koji igra minimalno,da eto po koji gol) a Kostic decko igra standardno,jaku ligu,brz je(mozda od svih nasih igraca najbrzi,eventualno Radonjic da je brzi) i ne bi njega,smesno.

avatar
Monday, 05.02.2018
12:57

Igra u levom klubu kao po obicaju, uvek samo takve bira i nikako da ode u bolji. Lik ni u jednom jacem klubu ne bi bio u prvom timu, a brzina bez previse znanja i tehnicke potkovanosti bas i ne znaci mnogo. Mislis da je jedini nas koji igra standardno u Bundesligi? Znas i sam da covek nema nikakve veze sa Mitrovicem, a ako se neko cetiri godine u nizu sa svojim klubovima bori za opstanak, a ni u reprezentaciji ne igra dobro, ne znam sta ti onda hoces? Ti pises kao da ga nisu pozivali, a jesu, to nema smisla. I ne samo da su ga zvali nego je gotovo redovno i pocinjao utakmice.

avatar
Monday, 05.02.2018
21:04

Ma, sto puta su bolji. Ja bih svakako zvao Mitrovica, ali, ne znam bas da li mi bio prvi izbor. Sve u svemu, Sulejmani je za Kostica Arjen Roben licno.

avatar
Crveno boja ljubavi
Monday, 05.02.2018
18:02

Hamburg i Stutgart su bar duplo bolji klubovi od Anderlehta i Njukasla,a ovaj igra u oba,a Mitrovic ne igra nigde! Luka Jovic igra za Frankfurt koji nista bolji klub nije(sem po rezultatima zadnje 3 godine) od ovih gde igra Kostic,s'tim sto ni Luka skoro ne igra uopste,jedini koji su ofanzivci i da igraju korektno ili bolje (van Srbije) su Prijovic,Tadic,Ljajic,Zivkovic i Kostic,tako da za njih MORA imati mesta,a za napadaca neka cekaju jer licno Mitrovica ne bih pozvao ni kao treceg jer je klasican glavonja igrac kome trevaju da se stvaraju sanse,a nije nikakav realizator da bi se njemu to poverilo,mozda je cak i Jovic bolji izbor.

avatar
Sunday, 04.02.2018
21:25

Тучко у свом стилу, само је питање дал ће ове године Хамбург успети да се извуче и опстане у Бундеслиги !