Košta pred "Madrilenjo": "Poubijaćemo se"

Autor: Ivan Cvetković
petak 28.09.2018.
11:13
Izvor: Sportske.net

Opaka uvertira pred veliki gradski derbi.

Beta/AP Photo/Pavel Golovkin
Beta/AP Photo/Pavel Golovkin

Povezane vesti

U subotu nas očekuje veliki gradski derbi u Madridu, popularni "El Madrilenjo" između Reala i Atletika.

Napadač "Jorgandžija" Dijego Košta poznat je kao neko ko se ne libi da "zapali" atmosferu dan pred utakmicu, pa je u intervjuu za Marku poručio da će timovi uraditi sve da

"Uvek moramo da pobedimo Real, i oni isto to žele, 'poubijaćemo' se na terenu. Želimo da budemo ofanzivniji i da postižemo što više golova, a to će nam omogućiti naša odbrana."

"Golgeterski post? Smeta mi, potreban mi je gol, to je prirodno. Ne ulazim u dovoljno prilika, to nije krivica mojih saigrača, već je jednostavno tako", kazao je reprezentativac Španije.

"Ljudi koji ne znaju Grizmana misle da on nije posvećen više ovom klubu, ali greše jer on ostao u Atletiku i znao sam da će tako odlučiti."

"Vratio sam se zbog Simeona jer ga volim kao osobu i kao trenera. Klub je mnogo napredovao od kako sam otišao, tu je novi stadion, imamo bolje igrače i svetske šampione. Vidi se razlika"
, zaključio je Košta.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Wolverine
Saturday, 29.09.2018
11:16

Atletiko je blagi favorit, kao i svaki pravi tim koji je zadržao svoje najveće zvijezde. Ronaldo je i ovakav i onakav, ali imao je pobjednički mentalitet i nekako su preživljavali na toj njegovoj ludoj i sreći i volji i znanju. Svi timovi su kvalitetni, pitanje je samo ko je više gladan, a ovaj Real...presit.

avatar
ИступањеЈединоРешење
Friday, 28.09.2018
12:41

Svetog Simeona?

avatar
IIIPlava Horda GGMU?
Saturday, 29.09.2018
02:30

Da, Rastkov cale, isao zajedno sa Diegom na ponocnu liturgiju, posle zidali neke manastire, a sad ima da jurisaju na Superkup Carstva nebeskog.

avatar
ИступањеЈединоРешење
Saturday, 29.09.2018
11:12
avatar
S-I-M-K-E_
Friday, 28.09.2018
12:00

Real je vidno oslabljen odlaskom Kristijana Ronalda,to je ocigledno.Nemaju sada igraca koji nemilosrdno trese mreze.Reako bih cak da je Atl.Madrid favorit u ovoj utakmici.Atl Madrid bi bio favorit jos veci protiv Barselone da sada igraju,jer Barsa je u krizi.

avatar
conecorleoneRM
Friday, 28.09.2018
14:50

Svi su procvetali protiv Girone,Leganesa a kad dodje jaca ekipa oni se ne sastavljaju a kad dodje Bajern,Juve,Barselona,Siti,Psz i jace ekipe Real ce izgledati bezidejno a Ronaldo je bas te utakmice resavao i bio prednost u tim utakmicama,dal iz penala,tap in,penala ili dobrim golom donosio je pobede,sad nema ko to da radi.

avatar
Badr Hari
Saturday, 29.09.2018
11:42

Real sve i da hoće ne može izgledati ni približno bezidejno kao sa izlizanim i ZiZu-om, kada su veliki majstori poput Čakira, Rocchija, Klatenburga, Olivera, Kassaija itd. baš te utakmice rešavali i bili prednost u tim utakmicama, da li penalima, isključenjima protivničkih igrača, priznatim golovima iz ofsajda. nesviranim faulovima u napadu, opraštanjem crvenih kartona Ramosu, izlizanom, Kazemiru itd. Svi oni su i dalje na UEFA spisku, tako da samo treba sačekati te jače ekipe... :D