Kosović žali što se ne igra u Humskoj i poručuje: "Želimo trijumf nad Srbijom"

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 13.11.2018.
20:50
Izvor: Sportske.net, vijesti.me

Utakmica koju su reprezentacije Crne Gore i Srbije pre mesec dana odigrale u Podgorici označena je kao istorijska. Evo kako sada "Sokolovi" gledaju na drugi okršaj sa našom selekcijom.

Epa/Robert Ghement
Epa/Robert Ghement

Povezane vesti

Fudbalske reprezentacije Srbije i Crne Gore ponovo će odmeriti snage u okviru grupne faze Lige nacija, a subotnja utakmica na stadionu "Rajko Mitić" mogla bi da odluči ko će biti prvoplasirani u Grupi 4 Lige C.

Vezni fudbaler Partizana Nebojša Kosovića žali što utakmica neće biti odigrana na stadionu u Humskoj, ali u razgovoru za "Vijesti" objašnjava sa kakvim razmišljanjem ekipa ulazi u duel sa Srbijom.

"Pred prvi meč se najviše pričalo o tome da je istorijski, ali za nas je svaki isti i svakom prilazimo na isti način - veoma motivisani. Sada je utakmica možda i takmičarski važnija, jer je u igri još šest bodova, a mi i dalje možemo da budemo prvi", rekao je Kosović.

Crnogorska javnost ocenila je da je utakmica sa Srbijom u Podgorici bila najslabija koju su "Sokolovi" odigrali pod vođstvom Ljubiše Tumbakovića.

"Neke stvari moramo da promienimo u odnosu na prvi meč u Podgorici. Fali nam nekoliko veoma bitnih igrača i to moramo da zaboravimo i da se okrenemo meču koji nam znači puno. Prva utakmica je najavljivana kao posebna, istorijska. Sada na duel sa Srbijom gledamo kao na svaki drugi - želimo trijumf i igraćemo da ga ostvarimo", poručuje vezista reprezentacije Crne Gore.

Selektor "Orlova" Mladen Krstajić ne može da računa na Sergeja Milinković-Savića, ali će i Crna Gora biti oslabljena neigranjem nekoliko bitnih igrača.

"To što nema Milinković-Savića može da nam bude od koristi, ali vidimo da su sada tu Nemanja Matić i Aleksandar Kolarov, koji su propustili pethodne duele. Srbija, ipak, ima mnogo velikih imena, jaka je i kao tim i individualno, a mi ćemo se truditi da je zaustavimo", dodao je Kosović.

Kako trenutno stoje stvari, Nebojša Kosović će početi subotnju utakmicu jer Nikola Vukčević nije spreman, a Aleksandar Šćekić nije igrao od 21. oktobra kada je na meču sa Spartakom iz Subotice doživeo prelom nosa.

Utakmica 5. kola Lige nacija u Grupi 4 Lige C između Srbije i Crne Gore igra se u subotu, 17. novembra sa početkom od 15 časova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
LennaR10
Wednesday, 14.11.2018
01:12

Realno gledano Srbija ima zvucnija imena i veliki kostur igraca za razliku od Crne Gore.. Ja cu naravno biti uz moju Crnu Goru mada gledano imamo malu sansu protiv Srbije. Srecno Crna Goro.. Momci dajte sve od sebe pa kako nam ga bude.. Bolji nek pobjedi..