Korona zaustavlja sve, ovo je spisak velikih sportskih događaja koji su odloženi!

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 12.03.2020.
14:31
Izvor: Sportske.net

Veliki broj odloženih mečeva, pitanje je trenutka kada će biti ostali...

EPA-EFE/NEIL HALL
EPA-EFE/NEIL HALL

Povezane vesti

Korona virus pravi velike probleme na planeti, zbog sve većeg broja obolelih, ali i zbog činjenice da se zaraza širi velikom brzinom, sportska takmičenja se otkazuju po ubrzanom postupku.

Šta je do sada odloženo?

NBA liga je noćas odložena zbog Gobera koji je zaražen, isti slučaj je i sa ABA ligom. Evroliga takođe, baš kao i Evrokup. Napominjemo i da je Trej Tompkins, košarkaš Real Madrida, takođe zaražen. Dakle, od kvalitetne košarke nema ništa. FIBA je takođe odložila sve mečeve koji su bili na programu u narednih nekoliko nedelja.

Fudbal? Liga šampiona nije zvanično zaustavljena, ali se postavlja pitanje trenutka. Real Madrid je u karantinu 14 dana i definitivno neće putovati u Mančester gde je trebalo da igraju sa Mančester sitijem. Ista situacija za meč Juventus-Lion, Danijele Rugani je zaražen. Odložena je Serija A, Primera takođe, Bundesliga se igrala prvi put u istoriji pred praznim tribinama. Liga Evrope kaska, nisu odigrani mečevi Sevilja-Roma i Inter-Hetafe zbog straha od širenja. EURO je pod znakom pitanja, baraž mečevi u kojima ćemo gledati i Srbiju - takođe. Za sada je meč protiv Norveške neodložen, ali svi su nagoveštaji da će biti.

Tenis je takođe stao, muškarci neće igrati Indijan Vels i Majami, sigurno ni Monte Karlo, prekid će trajati šest nedelja, a slična situacija se očekuje i sa damama. Mislimo pre svega na one vrhunske turnire, oni slabije kategorije će se najverovatnije igrati.

U Srbiji će se sve utakmice koje se igraju u dvorani igrati bez publike, a pojedini su i odložili mečeve.

Odložen je i Beogradski maraton, pod znako pitanja je Formula 1...

Kraj se ne nazire.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke