Korona virus zatvara stadione i u Ligi Evrope, veliki problemi za klubove iz Italije!

Autor: Nikola Miloradović
petak 06.03.2020.
09:20
Izvor: Sportske.net

Interesantan duel će navijači ipak moći da prate samo preko malih ekrana.

Screenshot
Screenshot

Povezane vesti

Pisali smo danas, dve utakmice osmine finala Lige šampiona će se igrati bez prisustva publike.

U Italiji je broj zaraženih i dalje jako veliki i svakog dana se taj broj povećava, pa se vlasti na Apeninima na sve načine bore protiv epidemije.

Nastali su veliki problemi u italijanskoj Seriji A, otkazano je celo jedno kolo u Palakanesteru, čak su i gostovanja italijanskih ekipa problem, pa je tako Virtus u Beogradu "gostovao" Darušafaki.

Sada je odlučeno da će se i utakmica Lige Evrope između Intera i Hetafea odigrati iza "zatvorenih vrata", taj meč je na programu 12. marta.

Sportski klubovi sa Apenina su se tako našli u velikom problemu, ostali su bez prihoda od ulaznica, a deonice brojnih klubova su značajno pale na Milanskoj berzi.

Podsetimo, do trećeg aprila bi u Italiji mečevi trebalo da se igraju bez prisustva publike, pa su tako deonice Juventusa doživele pad o 5,8%, na 0,847 evra, što je najniži nivo još od avgusta 2018. godine za torinski klub.

Težak dan na berzi imali su i Lacio i Roma, "Nebeskoplavima" su deonice pale za 4,8%, "Vučici" za 5,7%.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
amigo999
Friday, 06.03.2020
17:22

Dobro je da nema stecajeva....Engleski Flybe aviokompanija koja je imala ekonomskih problema, posle smanjenih letova u Kinu,Japan,Juznu koreju je u stecaju....Na berzama samo gubitci, padovi....Ekonomska kriza ce biti veca nego kriza iz 2009... Globalni veliki gubitci....