Korenite promene u Čelsiju, vraćaju se legende?

Autor: Nikola Miloradović
petak 26.04.2019.
20:37
Izvor: Sportske.net

Englezi najavljuju velike promene.

EPA-EFE/ANDY RAIN
EPA-EFE/ANDY RAIN

Povezane vesti

"Plavci" imaju turbulentnu sezonu, mogu još uvek da izbore Ligu šampiona i domognu se jednog trofeja (Liga Evrope), ali uprava nije zadovoljna.

Mauricio Sari je dobro počeo svoju epizodu na "Bridžu", ali je u drugom delu sezone počeo da beleži jako slabe rezultate, te su "Plavci" u velikom zaostatku za vodećim dvojcem Liverpul - Siti, što najviše boli upravu kluba.

Zbog toga, mogli bi da se rastanu sa Sarijem nakon jedne sezone, iskusni Italijan ima i ponude iz domovine i postaje sve jasnije da bi na leto mogao da se vrati na Apenine.

Kao potencijalna zamena pominje se Loran Blan, ali i legenda kluba Frenk Lampard.

Bivši vezista Čelsija i reprezentacije Engleske odrađuje dobar posao sa Derbijem u Čempionšipu, ali je bojazan da je još uvek rano da napravi prelazak na klupu ambicioznog tima iz Premijer lige.

Zato se trenutno veće šanse daju Blanu, ali videćemo šta će se na leto događati, tu je i zabrana transfera, pa bi Čelsi mogao da ukaže šansu svojoj legendi.

I dok se još uvek ništa sa sigurnošću ne zna za mesto šefa struke, jasno je da će "Plavci" morati da angažuju novog sportskog direktora, kako od Majkla Emanela, koji je odavno napustio klub, niko ne obavlja tu funkciju.

Sve je palo na Marinu Granovskaju, jasno je da će joj uskoro biti angažovana pomoć, a prema pisanju britanskog "Telegrafa", to bi mogao da bude Petr Čeh.

Legendarni golman kluba se u Arsenalu ove sezone oprašta od karijere među stativama, pa su na "Bridžu" rešeni da mu daju priliku da se vrati u klub.

Smatraju da bi povratak Čeha izgladio odnose sa navijačima, a poznato je i da bivši golman "Plavaca" ima odličan odnos sa vlasnikom Romanom Abramovičem.

Bilo je priče i da mu Arsenal sprema ulogu na "Emirejtsu", videćemo za koju ponudu će se Čeh odlučiti.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

18 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Naka TZ (CFC)
Saturday, 27.04.2019
10:52

Drogba za sportskog direktora,Lampard za trenera ,Terry kao pomocnik Lampardu a Cech kao trener golmana mozda bi se isto mogla pronaci neka pozicija u klubu i za Ballacka jer je i on legenda i ima autoritet mozda kao dobar pregovarac oko transfera fudbalera mislim da bi mnogo velikih imena ubjedio da dodju u Celzi .Celzi sa tim imenima legendama kluba bi bio stabilan vjerovatno za veliki dio buducnosti i sa zagarantovanim uspjehom ,ne bi bilo potrebe nista mjenjati.Sa tim legendama u klubu igraci i cjeli klub bi procvjetao ipak su to sve legende Celzija i veliki autoriteti u svijetu fudbala gdje bi svaki igrac morao imati postovanje kada stane pred jednog od njih.

avatar
Costa furce
Saturday, 27.04.2019
01:27

Mislim da bila novost I pre da Sarri potpise .drzi olovku nepravilno spremaju mu zamenu :)

avatar
Marcos Alonso
Saturday, 27.04.2019
00:22

Ako ce Blan doci onda neka ostane Sari xD za Lamparda je mozda prerano ipak. Ma ne vrijedi uprskali su stvar s Konteom sada ce slabo ko doci a i da dodje nece se moci napraviti veci rezultat

avatar
bosnapd
Friday, 26.04.2019
23:55

Bilo ko da vam dodje uvjek cete ostati mali plasticni klub.

avatar
BojanMC
Friday, 26.04.2019
23:01

Morao sam uci na vest jer me stvarno zanimalo koje su to legende celzija...

avatar
Sveznalac-NoviProfil
Friday, 26.04.2019
22:09

Sacekati kraj sezone i onda neka „konobar naplati“.

avatar
Saturday, 27.04.2019
11:53

Aj budimo realni ozbiljni treneri su dobijali otkaze i to oni koji su osvajali trofeje,ovaj covek je nedorastao,veruj mi ovaj jos jednu sezonu kad bi ostao,Celzi bi se raspao ceo onaj sampionski pogon bi isceznuo iz kluba...

avatar
Monday, 29.04.2019
12:36

Tesko je definistati sta je danas TOP klasa,treba svima da nam bude jasno nema vise onih majstora generalno u fudbalu koje smo gledali pre 10,15,20 gododina,cene su paprene danas,tako je kako je,Pulisic je dobra investicija sigurno znacij povecanje baze fanova za 30/40% u Americi,a mozda i cela Amerika ako eksplodira u PL,Celzijev problem nije iskljucivo Marina na primer taj Drinkvoter je ideja glavnog skauta,tog lika treba najuriti ako glavni skaut njoj predlozi Drinkvotera,onda taj nije dorastao da obavlja tu funkciju....Uglavnom videcemo sta ce biti ovo leto,jedno je sigurno ovaj ce posle LE dobiti otkaz....

avatar
Sveznalac-NoviProfil
Sunday, 28.04.2019
00:31

Isceznuo je on davno. Celsi godinama ne dovodi svetske klase nego „polutane“ od igraca i onda se desava ovo sto se desava. Dovedes Pulisica i jos npr Popivodu za 100 mil.€ i kukas (citaj uprava) kako nema rezultata a da su pukli 100 mil.€ na recimo Grizmana ili recimo Kulibalija onda si vec klasa gore. Problem Celsija je u tome sto osim Azara i Kantea koji su svetske klase kao i perspektivnog Odoia ti nemas igraca koji pravi razliku ili je najbolji u ligi. Pogledaj samo izbor za najbolji 11 lige.Pre je Celsi bio imperija i nije se dovodilo u pitanje hoce li se naci nasa cca 4 igraca recimo Ceh,A.Kol,Teri,Lamps,Drogba...To je problem Celsija.Para se i dalje ima ali se ne trose pametno.Trener je ovde bitan faktor ali ne presudan.

avatar
foreverblue
Friday, 26.04.2019
21:36

Danas su bila polufinala lš za mlade, trebali ste napisati. Čelsi je pobedio barselonu na penale (iako smo trebali ranije da pobedimo jer je barselona trebala da ima dva crvena, čak im je levi bek napravio 4 puta faul za žuti karton, a dobio ga tek na kraju, a ukrali su i penal, razočaran sam jer se njihovim mlađim kategorijama sudi kao seniorskim). Sada u finalu sa portom treba da dokažemo da imamo najbolje mlade igrače na svetu, moramo početi da koristimo talente iz naše škole jer su najbolji.

avatar
Marcos Alonso
Saturday, 27.04.2019
00:20

A jesi skontao onog lika sto je krao vrijeme i virio kao Buskec hahah stvarno ih tome uce od malih nogu,a nakon toga boom gol

avatar
RealisticChelseaFan
Saturday, 27.04.2019
00:39

To je nova generacija nasih mladih igraca. Prethodna generacija je sa RLCom, Bejkerom, Abrahamom, Mountom na celu osvojila 2x uzastopno LS za mlade. Talenta u Celsijevim mladjim kategorijama ima za izvoz, samo treba to pametno iskoristiti. Cini mi se da se uprava trgla i konacno omladinci treba da dobiju sansu. Celsi realno mnogo bolje igra sa RLCom i Odoiem nego sa Kovacicem i Vilijanom.

avatar
Friday, 26.04.2019
20:52

Lampard je po meni idealna za Celzi iz vise razloga,a verovatno dva najbitnija mladi fudbaler i totalni autoritet nad ovodim polutanima Vilijanom,Luizom i slicnima,treba dovuci sve ove Legende,Ceh trenera golmana,a Drogbu brata za Sportskog direktora......Svima je jasno da Sari nema presonaliti za velike stvari,a to su trofeji....

avatar
RealisticChelseaFan
Friday, 26.04.2019
20:42

To su prave vesti! Vratiti takodje Terija i Drogbu na neku funkciju. Treba nam sto vise ljudi koji vole i cene ovaj klub.

avatar
Naka TZ (CFC)
Saturday, 27.04.2019
10:55

Drogba idealan za sportskog direktora ,Lampard kao dugorocni trener ,Terry da mu bude prvi pomocnik ,Cech kao trener golmana i pronaci isto neku poziciju Ballacku. Sve same legende msm da sa tim ljudima Celzi bi procvjetao jer svi imaju potencijal za neke pozicije u klubu a i veliki su autoritet i ime u svijetu fudbala morala bi se postovati njihova rjec i odluka u klubu.