Konteu se približio kraj, ovo će biti naslednik, od februara u Londonu!

Autor: Vladimir Stojanović
petak 15.12.2017.
14:32
Izvor: Sportske.net

Jasno je da nema povratka, eliminacija od Barselone bi značila kraj za Kontea, a u svakom slučaju do leta će sigurno napustiti Čelsi. Naslednik stiže ove zime da sačeka ustoličenje!

EPA/WILL OLIVER
EPA/WILL OLIVER

Povezane vesti

Antonio Konte će biti trener Čelsija u najboljem slučaju do kraja sezone. Kako pišu engleski mediji, a mogu se čuti potvrde i među novinarima, Italijan odlazi, čak ako stvari budu krenule loše tokom zime i bude izbačen iz Lige šampiona, mogao bi da dobije otkaz već u februaru.

On i sam želi da ode, odnosi sa vlasnikom i predsednicom su na niskom nivou, često kroz redove napominje da se ne pita ništa, a izuzetno je nezadovoljan pojačanjima.

Još letos je ukazivao da ovaj tim nema snage da se bori na dva fronta, otpisao je Čelsi iz trke za titulu pre par nedelja, a poslednja izjava da je on samo trener, i da nema pojma šta će se desiti u januaru posle odlaska sportskog direktora Emenala je bila sasvim jasna, Konte je na pozajmljenom vremenu i prilično je bezbrižan, zna da neće ostati u Čelsiju.

Njegove želje su napadač, ali i Aleks Sandro za šta će biti potrebno više od 100 miliona, uz to, Azar i Kurtoa ne produžavaju ugovore, a Konte zamera klubu prodaju Matića.

Sa druge strane stižu optužbe da je oterao Koštu, da se sveti Luizu i Vilijanu koji su takođe Brazilci i prijatelji bivšeg napadača i da je podelio svlačionicu.

Zna se navodno ko će zameniti Kontea, u pitanju je Karlo Anćeloti. Mediji tvrde da on u februaru stiže u London gde će čekati rasplet. Abramovič je priznao grešku kada je smenio Anćelotija početkom decenije, nakon duple krune u prvoj godini, ali i neuspeha u drugoj, smatra da je on klupski čovek, da nikada prljav veš ne iznosi u javnost, da je mnogo pogodniji za saradnju.

To je mislio i Florentino Perez kada je Anćelotija doveo u Real umesto Murinja.

Ako Konte bude smenjen tokom sezone, Anćeloti će odmah preuzeti tim, ako ne, na leto bi trebalo da postane novi trener Čelsija.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

35 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
CheJuveAthl
Friday, 15.12.2017
23:44

Nece King nikuda.....uvek slicna lupetanja.

avatar
Carina_11303
Friday, 15.12.2017
19:19

Karlo je izlizan. Uz svo postovanje za onu duplu krunu, jednostavno ga je pregazilo vreme. Konte se sveti Vilijanu??? Vilijan je imao utakmice sa 10 posto uspesnuh dodavanja i izgubljenim loptama svaka dva minuta. Konte radi pravu stvar drzeci ga na klupi, za razliku od Murinja koje je avoje miljenike gurao i kad su bili zivi ocaj. Podrska Konteu i da proda Luiza, Bacuaji mi izgleda kao deo te Luizove klike takodje, mislim da zato i ne dobija sansu, a tu je i Vilijan verovatno, kao i Kenedi jer se oni svi drze zajedno, uvek i svuda. Celsiju trebaju Nemci ili Argentinci ili Italijani. Borci i fudbaleri.

avatar
Don Silvio
Friday, 15.12.2017
22:55

Po cemu ti je Karlo izlizan? Dobio otkaz kod svaba. Pa covek ima titulu u Italiji, titulu u Engleskoj, titulu u Njemackoj, titulu u Francuskoj samo u spaniji nije uzeo titulu ali je donjeo 10 titulu prvaka evrope. To sto mu ove sezone nije islo ne znaci da je izlitan. Treba li ti bolji primer od Ranijerija? Titula u Engleskoj oa borba za opstanak dok fa nisu smenili a eno sad sa prosecnom ekipom pravi cuda u Francuskoj

avatar
jv
Saturday, 16.12.2017
10:53

Nemam ništa protiv Kontea, ali Anćeloti izlizan?! Svaki trener ima dobru i lošu sezonu, Anćeloti je ove godine dobio otkaz, ali iza njega je 25 godina rada na najvišem nivou.

avatar
Marcos Alonso
Friday, 15.12.2017
19:04

Najjace je kad procitam naslov i odmah znam da je ovaj vladimir napisao pa hoce li otici jednom Konte buraz? Haha

avatar
Marcos Alonso
Friday, 15.12.2017
18:53

Nije Anceloti kao nekad za klub je najbolje da Konte ostane a kontam ako bi ostao i doveo bar ponekog koga zeli imao bi velikog uspjeha u Celsiju a boljeg i konstantnijeg nema trenutno barem ne moguceg za dovesti,najpametnije je prosto Kontea ostaviti jer je posvecen i zeljan uspjeha a bice ga itekako,prosle sezone veliki rezultat a ni ova sezona nije potpuno izgubljena. Samo neka dovedu top igrace oko Azara da se gradi tim i to je tim za velika djela onda

avatar
Andrea_Pirlo
Friday, 15.12.2017
18:51

Nisam navijac Celsija, cak mi se ne dopada klub kao klub. Ali ne vidim cemu ovo, covek je prosle sezone sa pola gasa osvojio pl, cim sledece sezone krene lose skartitanje, ne pricam o Celsiju nego uopsteno. Ni Ser Ferguson nije svake sezone briljirao pa je bio na klupi vise od decenije. Pustite coveka, treba mu 2,3sezone da sklopi kockice da dovede prave igrace, cista glupost je ovo, menjaju trenere kao na traci.

avatar
Carina_11303
Friday, 15.12.2017
22:07

Tebra, sezona koju igra siti se desava jednom. Sta on moze da uradi bre kad prvoplasirani klub ima 15 pobeda i jedan remi u 16 utakmica? Jednostavno gaze redom, sve i da Čelsi ima bolje rezultate, ne bi osvojio titulu, tako je to. Ali igramo još tri takmičenja od kojih je jedno liga šampiona. Daleko od toga da je gotova sezona.

avatar
Andrea_Pirlo
Saturday, 16.12.2017
02:05

Ne kazem da je losa sezona, ali Celsijevi rezultati nisu zadovoljavajuci, i cim krene malo nizbrdo odmah drugi trener, pa pusti coveka 4,5 sezona ako nista ne uradi metla. Ne mogu ni ekipe vise da znaju u kom sistemu igraju.

avatar
Volem Vosu
Friday, 15.12.2017
22:13

26 godina je malo vise od decenije.

avatar
NE LJUTI SE COVECE
Friday, 15.12.2017
18:01

Konte je samo realan. Ako je istina da se nije pitao za Matića i nisu mu doveli neke igrače na koje je insistirao onda bi ovo bila još jedna nepravda Abramovica

avatar
NikkiCFC
Friday, 15.12.2017
17:38

Hocete da se kladite da ce Konte biti trener Celsija i naredne sezone? Nadam se samo da ce dobiti zeljena pojacanja. Bacili smo 100 miliona funti u vodu na Zapakostu, Drinkvotera i Bakajoka. Sad u januaru najboji igraci koji se mogu dovesti a imaju pravo da igraju LS i pritom su realna pojacanja levi bek Musaku ili Bertrand, vezni Artur mada ne verujem da cemo veznog i krilo Sancez ili Marez i napred pokusati Belotija na pozajmicu do kraja sezone.

avatar
Andrea_Pirlo
Friday, 15.12.2017
18:52

Artur ide u Barsu, pomesao si. Pazi da ne dodje u Celsi pored ponude Barse hahaha

avatar
Volem Vosu
Friday, 15.12.2017
22:15

Belotija na pozajmicu? Isto kao da si rekao Mesija na pozajmicu.

avatar
Zauvek Plavac
Friday, 15.12.2017
17:21

Od ovako skromne ekipe ne može da se očekuje osvajanje titule ni u PL ni u LŠ. Uprava kluba je glavni problem. Konte je fantastičan trener koji svoj posao radi kako treba i sa najboljom namerom - da od Čelsija napravi još veći i bolji tim. Velika je šteta što nema odrešene ruke za transfere kao Gvardiola u Sitiju i Murinjo u Junajtedu, da je tako Čelsi bi se žestoko borio sa Sitijem za 1.mesto i sad bi bili verovatno ujednačeni. Nepravedno će biti oteran(ako se to desi) i to neće ništa bolje doneti Čelsiju, koji god trener ga zamenio posle.

avatar
Naka TZ (CFC)
Friday, 15.12.2017
17:10

Ako stvarno u ovome svemu ima istine definitivno sam na strani Kontea ,jer je prvi covjek od svih sadasnjih trenera Celzija koji je javno ustao i rekao sve o transfer politici i osobama koje rade na dovodjenju igraca u Celziju ,bolje reci koji ne rade nista.Konte svi navijaci Celzija treba da budu na tvojoj strani Abramovic ne zna sta radi on ima pare ali se u fudbal i transfere bas i ne razumije.Celziju treba novi sportski direktor tipa Lampard ili Drogba,otisao je Emenalo jos Granovskaju najuriti i dati sve ovlasti treneru u transferima nebitno da li je Konte na klupi ili neko drugi .To nama treba ako zelimo da Konte ili neko drugi nema probleme sa dovodjenjem fudbalera. Inace ako se to ne rjesi svake sezone ce nam dolaziti nepotrebni igraci a uz to i slabiji rezultati i smjene trenera.Celzi mora da radi ono sto je radio kad je tek dosao Abramovic a to je dovodjenje vrhunskih dokazanih fudbalera jer samo tako se moze ostati na vrhu pogotovo u danasnjem vremenu kad novac diktira sve.

avatar
BlueBoy84
Friday, 15.12.2017
16:50

Lepo sam rekao da Karlitu treba tim koji se bori za trofeje , a ne puka jurnjava za LS. Kakav Arsenal , Totenhem ... Hteli to da priznaju navijaci ili ne. Bar ne sa 80% ovih sadasnjih postava

avatar
jack wilshere
Friday, 15.12.2017
17:37

Inace se Čelzi bori za trofeje, u svakom takmičenju glavni kandidat..

avatar
CFC-Macedonia
Sunday, 17.12.2017
12:41

ne ne, to cini arsenal, svake druge godine osvajate po neki trofej.

avatar
brekbaCh1
Saturday, 16.12.2017
02:59

Hahah ovaj komentar ti nije trebao. :D

avatar
Marcos Alonso
Friday, 15.12.2017
22:29

Jeste u takmicenju gdje ce sad navrsiti 14 godina bez trofeja i u takmicenju gdje vi nemate trofej nijedan

avatar
Dodaaa-ktbffh
Friday, 15.12.2017
22:22

Celsi je gigant za arsenal..

avatar
Friday, 15.12.2017
16:49

Haha opet o otkazu Konte pa ja mislim do sada je jedno 50x otisao i vratio se :D . Ako ima slucajem kojim istine u ovome kukala nam keva sa Karlom on je produvao kao i Murinjo. Interesantno svi treneri mentalno padnu nakon vodjenja Reala.

avatar
Luka Modric
Friday, 15.12.2017
18:24

Pritisak je u realu..uvijek bio i bit ce..meni se to svida..neka je tak..najveći klub na svijetu..normalno da ih nakon reala boli briga za sve..to ti je..znas ovako..velebni bernabeu..najbolji igraci na svijetu..svaki covjek koji prati nogomet uvijek pogleda rezultat reala..jednom kad dodes tamo..to je to..i murinjo i anceloti su svoje najbolje dane dali realu i isto tako real ih je dao njima..savrseno :)

avatar
Friday, 15.12.2017
20:50

Nebi se slozio da su najbolje dane dali tamo. Murinjo je ih dao Celsiju u prvom mandatu i ono u Interu dok je Karlo u Milanu. Samo cini mi se da im to dodje kao vrhunac u karijeri i onda ganjaju neke autoritete.

avatar
Blackmamba24
Friday, 15.12.2017
16:27

Opet ce ostati zal za tim da je Konte mogao da napravi mnogo vise samo da ste mu doveli zeljene igrace, bezobzira da li posle njega seo Karlo ili Ferguson, steta je sto ocekujete od Kontea borbu na 2 fronta (PL i LS) sa Drinkvoterom i Bakajokom na sredini, uz duzno postovanje niko sem Azara Morate, Aspija i ponekad u 10 partija raspolozenog pedra vilijana i fabregasa nisu taj kalibar i kvalitet za veliki cilj

avatar
Friday, 15.12.2017
16:50

Zalosno ali istinito.

avatar
juvenelcuore
Friday, 15.12.2017
16:26

problem pre pre bogatih vlasnika klubova je taj što žele sve preko noći,a realno se uhvate manjih klubova da budu vlasnici,nConte je vrhunski trener, koji voli disciplinu i da se poštuje,Ujuventusu nije uzdrzao jer je trazio previse igraca koji nije mogao klub da prijusti,mogao je ali FP bi ugrozio,odlucio se za Englesku i mislim da se pokajao, mislim da bi mogao u Španiju?nMislim da je Abramovichu vatra samo zato jer PEP obara rekorde po Engleskoj i da je vec realno osvojio prvenstvo, i ako ovako nastavi mogao bi klempu dići?

avatar
hazardinho
Friday, 15.12.2017
16:16

Konte odlazi 3 do 4 puta nedeljno :)

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Friday, 15.12.2017
15:55

Karlo Gospodin

avatar
Dragojevic Andrija
Friday, 15.12.2017
15:54

sportske ponestaje naslova?? pa ajde da udarimo na najjace ahah odma konte odma celsi

avatar
Mino Rajola
Friday, 15.12.2017
15:42

Welcome to PSG!!!

avatar
Z
Friday, 15.12.2017
15:34

Iiiiiiiiii.....opet smo krenuli. Nevezano za temu kakv je Karlo gospodin....msm da ga svako ko iolle prati fudbal ceni....cak i iz suparnickih ekipa

avatar
Bojan Samardzic
Friday, 15.12.2017
15:57

Jeste, ali rezultat ravan Konteovom prosle godine je napravio zadnji put u Milanu. Gospodin je on, ali imam utisak da je Konte mnogo gladniji uspjeha i mnogo posveceniji, da mu je uspjeh iznad saradnje i tako i treba biti kod jednog trenera. Takodje, dok je trenera kao Anceloti, Abramovic i Granajskaja ce moci da se igraju koliko god hoce, uvijek ce se naci neko kome je primamljivo da vodi Celzi makar se nista ne pitao. Konte je trebalo da da ostavku jos u toku priprema, Anceloti da kaze da nikad vise nece trenirati Celizi dok ne dobije garancije da nece biti kao prosli put, pa bi vidio kako kroz 5 godina, kad presaltaju sve dostupne top trenere, Rusi postaju ti koji su timski igraci i mnogo spremniji za saradnju.