Konteova tri razloga da odbije Real, treći šokirao Ostrvo!

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 30.10.2018.
10:19
Izvor: Sportske.net

Šta je sve uticalo da se Konte predomišlja, izgleda da ima jedna stvar koju je rešio da sačeka...

EPA/ANDY RAIN
EPA/ANDY RAIN

Povezane vesti

Antonio Konte je sve dalje od dogovora sa Realom, ono što je u jednom trenutku izgledalo izvesno, sada je daleko, Solari će biti privremeni trener, Real ima dve nedelje da ga promoviše, ili da ga eventualno zameni Konteom, ili nekim drugim.

Ali, drugih rešenja nema.

Naime, Italijan je bio karta na koju je igrao Perez, no stvari su se iskomplikovale iz najmanje tri razloga.

O prvom smo pisali, svlačionica je u pitanju, naime, Antonio Konte bi naišao na hladan tuš, njegove metode se ne sviđaju igračima koji imaju informacije od Kurtoe i Košt, pa je reakcija Ramosa posle vesti da će Lopetegi biti smenjen, pokazala Italijanu šta ga čeka.

Tada je počeo da okleva.

Na to se nadovezao nejasan stav Reala. Konte traži pojačanja već u januaru, kako bi ih pripremio za novu sezonu, već počeo da pravi tim, ali i eventualno probao da spasi ono što se spasti može u ovoj, no nije dobio jasna obećanja da će to biti moguće.

Prvo, u januaru retko ko prodaje igrače, recimo Konte želi Pogbu, Aleksa Sandra, Kuadrada, ali je teško verovati da će se Junajted i Juventus odreći pomenutih fudbalera.

I treći razlog je uzdrmao Ostrvo, odnosno raširio se poput virusa, ima nekih naznaka da bi Antonio Konte mogao da preuzme klupu Mančester Junajteda u januaru. Ako "Đavoli" smene Murinja, što ipak ostaje malo verovatno, Konte bi bio prvi kandidat da nasledi Portugalca.

U tom slučaju bi Perez učinio sve da vrati Murinja na klupu, ali i to je teška misija jer se Portugalac ne bi odrekao ogromne odštete koja bi mu pripala (oko 30 miliona) u slučaju da izgubi posao. On bi mogao da se nagodi sa Junajtedom, ali priča se i da nije posebno zainteresovan za odlazak u ovakav Real.

Bilo kako bilo, u kupu će Solari voditi tim protiv Melile, neki se nadaju da će, ako ostane uspeti da ponovi efekat "Zidan", iz sezone kada je smenjen Benitez, ali u to malo ko veruje, sa ovakvim timom i bez Ronalda...

Perez je u nevolji, čekaju ga demonstracije navijača već protiv Valjadolida, a i igrači će biti na udaru, iako neki od njih pregovaraju sa udruženjima klubova da se uzdrže u subotu od uvreda.

Bilo kako bilo, niko nije "kupio" objašnjenje da je Lopetegi krivac, a delom i uvredljivo saopštenje kluba o smeni trenera je samo pogoršalo stvari, pa su i madridski mediji krenuli sa prozivkama na račun Pereza, sve ankete među članovima kluba pokazuju da je predsednik glavni krivac...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

15 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
stevan_vasic90
Tuesday, 30.10.2018
22:54

Ocekujemo neki mudar komentar vazda prepametnog The KING-a, covek je opsednut bivsim trenerima i igracima Celsija, vise ih komentarise nego one koji su jos uvek clanovi Celsija... cudan momak.

avatar
DropkickMurphys
Tuesday, 30.10.2018
13:28

Naravno,glavni krivac je Perez,dozvolio da mu odu Zidan i najbolji igrac,ali je i Lopetegi krivac svakako,ne moramo da detaljisemo,dovoljno da pogledamo mec sa Plzenom,recimo,ili bilo koji u poslednjih mesec dana.Resenje je da Perez razbije banku,i da krene da dovodi prvoklasne igrace,ali i da pogodi sa trenerom.Kontea ne prihvata svalcionica,Murinjo je znak pitanja.U ovom trenutku dati posao Solariju ili Gutiju,gurati do kraja sezone,pa kako bude.

avatar
Goran Stanojkov
Tuesday, 30.10.2018
12:21

Prvi azlog BARSA drugi BARSA treci BARSA nije lud da vodi ove prevarante

avatar
ProudKnight
Tuesday, 30.10.2018
13:31

Smiješan klub s tridesetogodišnjom istorijom. Kasnite decenijama za velikanima svjetskog fudbala. Nemojte biti smiješni. Real Madrid je veliki i u pobjedi i u porazu. Real Madrid je najmoćniji, kada ga svi otpišu. Sve najveće rekorde u fudbalskom svijetu, ne drži slučajno madridski klub. Kao što su pojedini vrhunski sportisti već izjavljivali - Barselona je samo mali dio istorije Real Madrida. Barselona ne može biti razlog ničemu, naročito što igra Reala ne zavisi od Barselone, nego od njih samih, a oni su trenutno u jako lošem stanju, što je bilo očigledno i mnogo prije utakmice sa kataloncima. Nemojte da trčite pred rudu, da se ne bi razočarali na kraju.

avatar
stevan_vasic90
Tuesday, 30.10.2018
23:22

Steffmajster@ Tvoj komentar zvuci kao pismeni zadatak jednog osmogodisnjaka. Meni je bilo neprijatno kad sam ga procitao... ne znam kako je tebi.

avatar
Miki_Srbin
Tuesday, 30.10.2018
23:09

Upravu si barca je jaka smao od pocetka do kraja ere pepa gvardiole sbe ostalo je nista obicno veliko nista
Pep Gvardiola ih je digao iz mrtvih iz nicega napravio ih je timom i ekipom sa igrom poznatom kao tika-taka ali nista ne traj evecno cak sta vise ovo nihovo trajalo je kratko.

avatar
Steffmajster
Tuesday, 30.10.2018
19:39

ti kad bi znao istoriju reala i kako je to real “postao” klub ne bi pricao ovako.. a za Barsu, samo da ti kazem da je Barsa vise od kluba, da je Barsa najveci i najbolji klub na svetu

avatar
El Clásico leyendas
Tuesday, 30.10.2018
13:54

jel Barca tim koji je ispao od Rome?

avatar
Tuesday, 30.10.2018
12:02

Mucim se da gledam United dok je murinjo na klupi, ali izdrzavam nekako. Ali ako bi ovaj dosao stvarno mislim da ne bih izdrzao.

avatar
Tuesday, 30.10.2018
12:34

Junajted propao svi hoce kod njih da se svete Celziju prvo Murinjo sad Konte.

avatar
Man united
Tuesday, 30.10.2018
18:53

Да, баш је Мурињо отишао у Манчестер да би се светио Челсију. Где ти живиш, друже...

avatar
Agent Provocateur
Tuesday, 30.10.2018
12:42

Bolji je konte od murinja trenutno. Mozda je mou ranije bio marka ali ne ide u korak sa vremenom

avatar
Hannibal Lecter
Tuesday, 30.10.2018
11:35

vi znate da li bi se neko odrekao velike plate, koji crni Kuardado i Real? Za pocetak mozete nam reci kakvo ce biti vreme do kraja dana, posto je nestabilno?! vidim da sve znate, premasili ste engleske tabloide