Konteova eksplozija, kako će klub reagovati na optužbe i izliv besa?

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 06.11.2019.
08:49
Izvor: Sportske.net

Čini se da je Inter upoznao pravu narav Antonija Kontea. On je bio van sebe posle poraza protiv Dortmunda, prozvao i klub i direktore.

EPA/DANIEL DAL ZENNARO
EPA/DANIEL DAL ZENNARO

Povezane vesti

Antonio Konte je bio besan nakon poraza u Dortmundu, Interu se dogodilo isto što i Barseloni, dozvolili su preokret, samo je ovoga puta još gore, ispustili su dva gola prednosti.

"Ponovo moram isto da pričam, nama su dobri rezultati u prvenstvu zamaskirali probleme. Loše smo planirali prelazni rok, nemamo dovoljno igrača, ni kvantitativno, ni kvalitativno. Nije me briga za januar ili februar, tada će biti kasno, dosta mi je ponavljanja istih stvari. Ne možemo stalno da igramo do granice limita u dva takmičenja, platićemo ceh, kao večeras", kaže Konte.

"Neka dođu direktori da objasne", uputio je otrovnu strelicu na račun Marote.

"Ne želim ni alibije, ali ovakvim porazima poništavamo dobar rad, sve jer nemamo dovoljno igrača. Ovo su fudbaleri koji sem Godina nisu osvojili ništa, nadam se da ih poraz iritira koliko i mene"
, dodao je besni trener Intera.

"Ekipa pada jer igraju isti igrači, ne možemo više, ovo što smo do danas učinili je limit. Drugi i kad im se povrede tri igrača i ne obraćaju pažnju, mi imamo ogromne probleme"
, aludirao je Konte na Juve koji zaista ima dva tima i zamenu za svakog fudbalera.

Sada se povredio i Politano koji je stadion napustio na štakama.

Inter je blizu eliminacije, mada postoji put, da dobiju oba meča, Slaviju u gostima i Barselonu kod kuće, odnosno sa deset bodova bi mogli da računaju na prolazak u top 16.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Oldboy
Wednesday, 06.11.2019
17:37

U pravu je Konte, hteli ili ne moramo odustati od LS, jedini način da nam igrači ne crknu

avatar
The_Matrix
Wednesday, 06.11.2019
14:50

Hahahah, lepo ste vi to upakovali. A Politani se nije povredio vec su ga povredili. Divljacki start, umalo mu je polomljena noga, a sudija nije pokazao cak ni zuti karton

avatar
REVØLT
Wednesday, 06.11.2019
11:35

Kao iz snova. I sta je sad problem, dobiju naredne dve i idu dalje:-D

avatar
REVØLT
Wednesday, 06.11.2019
11:34

Prelazni rok im je bio iz snova...

avatar
Marchisio8
Wednesday, 06.11.2019
11:27

Хахаха,почео је циркус.

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Wednesday, 06.11.2019
11:17

pa ne mogu u novembru da mu dovode nove igrace...sto ih nije trazio kad je bio prelazni rok...nego je tad bio zadovoljan sa timom a sad za poraze trazi neki izgovor pa kao ima malo igraca i zbog toga je izgubio

avatar
Amalainter
Wednesday, 06.11.2019
11:12

Istina..ili neka kazu bori se za top 4 i liga sampiona sta bog da..

avatar
JUVENTIN
Wednesday, 06.11.2019
11:06

Samo nek forsira tu njegovu 352 igru koju svaki iole normalniji strucnjak provaljuje do poluvremena,nikad nista u evropi uraditi nece,i to je covek koji kao glumi neke principe i trazi odgovornost uvek u drugima ili igracima ili vlasnicima,ne ostupa od retardne formacije koja mu samo u prvenstvu prolazi i to zato sto je uspeo da napali igrace koji kako i sam priznaje nikad nista bitno osvajali nisu pa sad vide priliku za to besomicnim trcanjem,ekipe u kojima su glavni igraci Mozes,Kandreva,lihstajner nemaju sta u evropi da traze,dragi moji Interisti lagao bih kad bi rekao da mi nije drago ali znam kako se osecate,tek cete od ove trenercine da vidite muku i dosadu od igre kako bude vreme odmicalo,molicete se da promeni formaciju ali uzalud,magarac nikad ne odstupa od svojih ubedjenja

avatar
INTERnacionalist
Friday, 08.11.2019
14:05

..bravo, a ja stvarno nikad lepršaviji juve nisam vidio, ali to se i očekije kad vam je trener jedan od najtrofejnijih u Evropi, šta bi tek bilo da su vam sudije naklonjene ko što nisu

avatar
INTERnacionalist
Wednesday, 06.11.2019
10:08

Ne znam zbog cega se Konte buni, ko to rotira 11 igraca?
Trazio je Biragija dobio Biragija koji ne zna dje je lijevo, dobio je Sancesa na ciju se povredu nije moglo uticat, tu su povrijedjeni Sensi, Asamoa i Dambrozio, trazio Lazara i dobio kojeg još uklapa..sta treba da ima po 3 lijeva i desna beka i po 3 krila!?
Loutaro i Lukaku igraju svaki meč, pa šta i Ikardi nije preskakao utakmice dok nije doslo do raskola, Škrinjar i De Fraj su prosle godine odigrali svaku pa.. mogao bi Mister mali da smiri strasti, dobio si odlican prelazni rok i sad igraj sa tim sto imas i ćuti, niko nije kriv sto je Borusija sabila Inter u 16-es i drugih 45, da su pali u 80 minutu i osta5li bez snage pa ajd al sigurno nisu bili bez snage odmah posle prvog poluvremena!