Konte zagonetan po pitanju svoje sudbine

Autor: Beta Beta
petak 12.01.2018.
20:14
Izvor: Beta

Italijan se uprkos dobrim rezultatima često povezivao sa odlaskom iz Londona.

Epa/Peter Powell
Epa/Peter Powell

Povezane vesti

Trener fudbalera Čelsija Antonio Konte rekao je danas da je srećan u tom klubu, ali da je, vezano za njegovu budućnost na "Stamford Bridžu", "sve moguće".

Italijanski mediji su prethodnih dana preneli da su trener Juventusa Maks Alegri i Mauricio Sari iz Napolija, glavni kandidati za posao u Čelsiju, a Konte je rekao da će londonski klub odlučiti o tome.

"Ostalo mi je još godinu dana ugovora, ali kako što svi dobro znate, sve je moguće. U jednom trenutku ste tu, a u drugom vas je već zamenila druga osoba", naveo je Konte, preneo je "Skaj".

Konte je prošle sezone osvojio šampionsku titulu u Premijer ligi i plasirao se u finale FA kupa.

"Za trenera ovakvog kluba normalno je da postoje razne priče, iako si osvojio titulu i igrao u finalu FA kupa. To je istorija ovog kluba i trenera. Imam mnogo iskustva u ovakvim situacijama. Ali, ovde je nešto čudno ako me je štampa posle poraza od Barnlija brzo smenila. Mislim da se u drugim klubovima to ne dešava", dodao je italijanski trener.

On je istakao da je srećan klubu, da će nastaviti da radi kao profesionalac i da "nikada neće odustati".

"U fudbalu je veoma teško ostati u jednom klubu mnogo godina, posebno u Engleskoj. U prošlosti je bilo drugačije, ali sada su u Engleskoj srećni kada rano otpuste trenera. Pričamo o ostanku u Čelsiju, a istorija kluba je jasna, normalno je da mediji pišu o Čelsiju", rekao je Konte.

Posle 22 kola u Premijer ligi Čelsi je treći na tabeli sa 46 bodova. Prvi je Mančester siti sa 62, a drugi je Mančester junajted sa 47 bodova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Emperador(2018)
Friday, 12.01.2018
23:34

Kako loše igramo ovo nije čudo .

avatar
RIP KOBE
Friday, 12.01.2018
22:56

samo je pitanje ko ce ga zameniti na kraju godine.

avatar
NIKE
Friday, 12.01.2018
22:54

Kad su domuzi otjerali Evu Karneiro, Kontea mi ne bi bilo toliko žao, moj Romane plakao sam za onom mačkicom, čak i Azar je čitavu godinu igrao kao amater.

avatar
John Terry 26
Friday, 12.01.2018
22:02

Opet o Konteu hahanUpravo je covjek rekao da nece odustat, tako da nemojte ponovo pisat da zeli u Psg ili Real ili u Italiju...

avatar
Friday, 12.01.2018
21:23

Covek je u pravu. Ovo je sve otislo u onu stvar. Treneri su tu samo da treniraju sto nije dobro, ne selektiraju igrace sto je veoma lose jer lakse je raditi sa nekim koga stvarno trebas. Recimo ja sam siguran da je Konte od svih svojih pojacanja dobio samo Moratu i mozda Rudigera. Ostalo su sve bila prinudna pojacanja koja su dovedena nakon sto su propale prvobitne opcije. Dok recimo kod Pepa ili Moua oni koga zele odma dobiju nema hoces/neces vec se dovodi a u Celsiju nazalost uvek nesto krece po zlu. Nadam se da ce Konte ostati jer je sila od trenera i mislim da trenutno boljeg od njega ne mozemo imati! #CFC