Konte zadvoljan igrom Čelsija

Autor: Beta Beta
utorak 26.12.2017.
22:15
Izvor: Beta

Trener fudbalera Čelsija Antonio Konte rekao je da je zadovoljan današnjom igrom njegove ekipe i rezultatom protiv Brajtona u Premijer ligi.

EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA
EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA

Povezane vesti

Čelsi je na Stamford Bridžu pobedio Brajton golovima Alvara Morate i Markosa Alonsa i nastavio niz od četiri utakmice bez poraza u prvenstvu.

"Dobro smo igrali. Imali smo 25 šuteva, osam u okvir gola, 13 kornera i veći posed lopte. Dominirali smo na isti način kao u utakmici protiv Evertona, a razlika je u tome što smo sada postigli golove. Imali smo mnogo šansi da ubedljivije pobedimo, ali video sam veliku posvećenost kod mojih igrača", rekao je Konte, preneli su britanski mediji.

Čelsi je treći na tabeli sa 13 bodova zaostatka i utakmicom više od prvoplasiranog Mančester sitija.

"Imamo veliki motiv da se do samog kraja borimo za titulu. Ne znam da li ćemo uspeti, pošto to zavisi od Mančester sitija, koji je napravio fantastičan niz. Borićemo se sa ostalim ekipama u vrhu. Imamo veliki motiv, kao i ostale ekipe da se naredne sezone plasiramo u Ligu šampiona", naveo je Konte.

On je dodao da njegova ekipa želi da napreduje.

"Početak sezone nije bio sjajan iz mnogo razloga, ali želimo da napredujemo i da budemo ponosni na svoju igru u svakoj utakmici. Želeli smo pobedu protiv Svonsija jer je veoma važno da pobedom počnemo drugi deo sezone. Dobro radimo, moramo tako da nastavimo", rekao je italijanski trener.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Costa furce
Friday, 29.12.2017
08:51

Jedino sto zameram Conta je DIEGO COSTA da je bio on sad bi bili 2 boda iza CITY i velike sanse da odbranimo titulu

avatar
Costa furce
Wednesday, 27.12.2017
09:34

NEDOSTAJE DIEGOnNO DIEGO NO PARTY

avatar
TrTaVrTaGuZiCoM
Wednesday, 27.12.2017
09:02

sto ja da kazem za liverpool onda? dadosmo 5 komada. Konteova filozofija sacuvati gol je filozofija malih klubova. I danas je dao dva gola glavom posle prekida. Zalosno je imati onakav tim a dozivjeti da te city onako rasturi, pa da ti dodje liverpool sa lovrenom, hendersonom, milnerom, firminom i slicnim igracima i da chelsea treba da krene da gubi da bi pokazali da mogu da zgrome svakoga. Maknite ovog trenera i vratite ga u Italiju kumim ve bogom. Zamislite taj mec sa Barsom :) Ili ce konte na guz proci ili ce primiti 5, a nezavisno od toga vidjecete istu utakmicu, gdje je tim od milijardu eura zabijen u 16 metara...

avatar
Ceks_FC_Chelsea
Wednesday, 27.12.2017
17:10

Koliko znam ja city je vas zgromio sa 4,5 komada a nas je jedva na srecu 1:0, a taj liverpul je protiv Chelsea jedva remizirao, tako da napad dobija utakmicu a odbrana osvaja trofeje, a mi navijaci chelsea se ne zalimo dobro igramo i ne igramo bunker nego se ekipe protiv nas brane

avatar
TrTaVrTaGuZiCoM
Thursday, 28.12.2017
08:55

taj konte jos nije dobio klopa ako te ko pita. I mi smo protiv cityja izasli da igramo fudbal a ne viktorije. doduse i protiv nas ste igrali viktorije.

avatar
brekbaCh1
Wednesday, 27.12.2017
02:40

Jos jedan ofanzivac top klase i bice vise golova.

avatar
Blackmamba24
Wednesday, 27.12.2017
02:04

Ovo je izjava za razliku od posebnog kome je malo 300 miliona...

avatar
NikkiCFC
Wednesday, 27.12.2017
20:31

Bas gledam juce, Murinjo se svadja sa novinarima, trazi opravdanja, a Konte otvorio sampanjac i nazdravio sa novinarima zbog Bozica. Ogromna razlika u klasi.

avatar
Naka TZ (CFC)
Wednesday, 27.12.2017
00:01

Dobro je sto Konte i igraci ne odustaju od titule iako ruku na srce sve zavisi od Sitija jer su daleko pobjegli konkurentima i zasluzeno su prvi jer najbolje su dosad odigrali.Celzi mora da nastavi da pobjedjuje i da ceka kikseve drugih,ne treba odustajati PL je najaca liga svijeta i sve je moguce . Kazem kao navijac Celzija ruku na srce ovakav Siti ce tesko ispustiti ovu sansu koju ima da osvoji titulu ali kao sto sef kaze ne treba se predavati .Ovaj Celzi je sampion bio prosle godine i ako neko moze da stane na crtu mnogo jakom Sitiju to je Celzi.

avatar
fudbalski sef
Tuesday, 26.12.2017
23:20

Govori k mogucoj borbi za titulu a ore dve nedelje je rekao da je titula izgubljena. Kako senilan covek

avatar
murjak
Wednesday, 27.12.2017
11:57

Mediji su čudo prijatelju moj