Konte zabrinut pred duel sa 'Stršljenovima'

Autor: Boban Filipović
petak 20.10.2017.
15:09
Izvor: Sportske.net

Muke mu zadaju kadrovski problemi.

Beta/AP Photo/Darko Bandic
Beta/AP Photo/Darko Bandic

Povezane vesti

Menadžer Čelsija je na konferenciji za medije pred utakmicu 9. kola Premijer lige protiv Votforda istako da u ekipi ima samo jednog vezistu koji je fit.

"Imamo 24 sata da pokušamo da oporavimo neke igrače. Samo je Fabregas speman, pa ću možda morati da improvizujem."
rekao je Konte.

Italijanski stručnjak je bio prinuđen da improvizuje i na utakmici trećeg kola grupne faze Lige šampiona protiv Rome (3:3). David Luiz je prekomandovan iz poslednje linije na poziciju zadnjeg veznog.

N'Golo Kante je van stroja i sigurno se neće vraćati na teren do kraja oktobra, Dani Drinkvoter se još nije u potpunosti oporavio od povrede, dok je Bakajoko "zakačio" blažu povredu u duelu sa Romom.

Meč između petoplasiranih 'Plavaca' i četvrtoplasiranih 'Stršljenova' na 'Stamford Bridžu' zakazan je za subotu i počinje u 13:30h po srednjeevropskom vremenu.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Friday, 20.10.2017
18:13

Posle utakmice sa Romom je izjavio da su se i Luiz i Baka zalii na bol u prvom poluvremenu i da predstoji tezak period u kom ce svi igraci i on sam morati da rade rade rade i jos rade. Sutra ce igrati u 343 sa Luizom i Ceskom u veznom redu, ne vidim drugu opciju. Silva je odlican trener koji je odlicno ukombinovao Votford i sutra ce biti veoma teska utakmica, nadam se pobedi i pocetku niza dobrih rezultata.

avatar
Naka TZ (CFC)
Friday, 20.10.2017
15:29

Sve price o nezadovoljstvu Kontea prema Celziju i igraca Celzija prema Konteu su zaista glupost.Konte to nigdje javno nije rekao niti ima znak neki da bi Konte otisao iz Celzija.Nece biti dugo godina to je sigurno ali nece ni otici .Konte moze samo otici iz Celzija ako ovi losi rezultati i pad forme se nastavi i ne zaustavi.Igraci Celzija moraju da se saberu i da skontaju za koga igraju i za koliko novca igraju .Primati milione a zaliti se na treninge i ne davati maximum od onoga sto trener zahtjeva je nevjerovatna nepravda s obzirom na to koliko ti fudbaleri imaju plate to je sramota.

avatar
MANUTD
Friday, 20.10.2017
16:17

Jos dve tri lose utakmice i balerine ce poceti da sabotiraju i njega. Fudbaleri,oni muski( citaj Matic, Kosta), su poceli polako da napustaju plastikanere i sada su ostali na jatu razmazenih balerina poput Azara, Pedra, Fabregasa, Luiza i td.

avatar
neodoljiv
Saturday, 21.10.2017
09:11

Nzm ko mi je iritantniji od vas dvojice

avatar
Naka TZ (CFC)
Friday, 20.10.2017
20:24

To se desavalo u svakom velikom klubu. Mozda je toga bilo i u Celziju ali nemoj misliti da toga nece biti u Junajtedu.Murinjo poznat po aroganciji i egoizmu ce sigurno biti omrazen medju nekim igracima . Krenuce raspad posle par kikseva odmah ce se narusiti atmosfera u timu vidjet ces to se svakome moze desiti .