Konte više ne veruje, ali da li klub ima poverenja u njega? Situacija loša, strah od petog mesta?

Autor: Vladimir Stojanović
petak 26.06.2020.
11:44
Izvor: Sportske.net

Deluje preterano, ipak imaju veliku prednost, iako će gostovati Romi, ali čini se da ova sezona neće biti baš uspešna za Inter. Konte insistira na novim pojačanjima...

EPA-EFE/MATTEO BAZZI
EPA-EFE/MATTEO BAZZI

Povezane vesti

U Interu su svesni, od titule nema ništa, Konte je ljut, nema dovoljno igrača, makar tako tvrdi, a pred gostovanje u Parmi, novi problemi.

Naime, Škrinjar zbog isključenja ne može da igra na tri meča, Lautaro Martinez je povređen, videćemo hoće li se oporaviti, nema Sensija, Brozović je rovit, pokazalo se da igrači sa klupe nemaju kvalitet za rotaciju.

"Gazeta" piše da ako Inter ne dobije u Parmi, a Roma slavi u Milanu, i Atalanta dobije u Udinama, više ni Liga šampiona nije sigurna, mada nam se čini da je to preterano, Konteov tim ima +10 u odnosu na petoplasiranu Romu, mada u 34. kolu gostuje na "Olimpiku".

Ipak, bez obzira na to što će verovatno biti u top 4, niko nije zadovoljan, pogotovo ako ne naprave ništa u LE.

Italijan ne odustaje, mada trpi kritike, on insistira na Vidalu i Tonaliju, dakle dvojici vezista, na napadaču, čak i ako ostane Lautaro, plus igračima po bokovima, kao i novom štoperu jer mu Godin nije po volji. Ali, Godin sa ovakvim primanjima ne može da nađe novi klub, to je sasvim jasno, a i ne želi da ode.

baner 9


Mnogo je kritika na račun Kontea, da Inter nema igru, ali nema ni daha, da je skrajnuo Eriksena koji je trebalo da bude motor ekipe, da je veliki broj povreda i posledica načina treninga, ali sve su to slepe primedbe, do januara Inter nije zaista imao dovoljno igrača, a i daleko su od kvaliteta Juventusa, koji takođe igra loše, ali ih je pred pandemiju dobio baš lako na praznom "Alijancu".


baner 8

U svakom slučaju, Konte traži najmanje četiri ili pet igrača i da se oslobodi Valera, Vesina, Galjardinija, teško će ostati Mozes, Asamoa, Ranokija, biće to jedna u nizu revolucija.

A one kod Intera slede svake godine, bez uspeha...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Friday, 26.06.2020
14:53

Kao prvo Inter je pokazao napradak ! Istina nema kvalitete u rotaciji ali nema boga da ne zadrze LP ! Scudeto iduce godine kao i uvjek Neke iduce !

avatar
Inter JZ 4ever
Friday, 26.06.2020
17:25

Jedan od retkih navijaca Juventusa koji je vise-manje realan. Naravno, sve do ove poslednje recenice. Slazem se da je Inter pokazao napredak, ali Inter ima jednu od najlosijih klupa u ligi (ucinak igraca sa klupe). Jednostavno kada neko od igraca iz prve postave ne moze da igra onda Inter nema adekvatnu zamenu i jos pored toga i neki igraci iz prve postave nemaju kvalitet da igraju u klubu koji pretendira na visok plasman.

avatar
Oldboy
Friday, 26.06.2020
14:51

Gluposti, svi znaju da Inter ima mozda 8 dobrih igrača, ostalo je u najbolju ruku prosek. Još sa ovim povredama, to nam je što nam je. Pa nije Konte kriv kad Galjardini promasi s metra. Toga su svi svesni, i uprava i Konte. Taman da izgubimo mesto u LŠ niko neće dobijati otkaz

avatar
Tiribocchi
Friday, 26.06.2020
13:59

Ma kaakoooo breeee za sve ke to krivaaa mafijaaaa breee, zemjina teza i gravitacija, sudije, lopta, sreca, korona, inace inter je pun sampiona i klasa igrace koji su osvojili brdo trofejaaaaa... Handanovic n1 u ovom momentu u 13:58 . Skriniar de vrij zidovi breee najjaci bedem ikada barela novi iniesta ,sensi novi xavi, eriksen igrac koji su svi zeleli ali on je izabrao inter , Lu la najjaci napadacki tandem ikada conte trenerski mag marota tata majstor zanata svog zhang moj precednik najboljiiii

avatar
Inter JZ 4ever
Friday, 26.06.2020
17:26

Tesko onom ko rano poludi...

avatar
Amalainter
Friday, 26.06.2020
12:52

Treba naci kompromis sa trenerom..Ako mu treba Vidal ok,ali nije ni on lud da placa 15-20 miliona za njega..sto se tice igraca iz drugog plana-totalna istina-to i slepac vidi,nemaju kvalitet za prvi tim..Galjardini, Vesino i to je to..steta zbog mnogih povreda..

avatar
Don Carlo
Friday, 26.06.2020
12:19

Nikakav trener, u svakom klubu kuknjavi. Mičite ovog blavora