Konte: "Uopšte ne razmišljam o odlasku"

Autor: Boban Filipović
petak 09.02.2018.
15:50
Izvor: Sportske.net

Na konferencijii za medije pred meč za Vest Bromom, Italijan se ponašao kao da mu pozicija nije ni malo uzdrmana.

EPA-EFE/Rodrigo Jimenez
EPA-EFE/Rodrigo Jimenez

Povezane vesti

Novinari su pokušavali da ga ispovociraju pitanjima u vezi sa spekulacijama o tome ko će ga naslediti na poziciji menadžera Čelsija, ali se Konte nije dao, pričao je svoju priču.

"Ne razmišljam ni jednog trenutka da napustim klub." počeo je svoje izlaganje italijanski stručnjak.

"Ja sam maksimalno posvećen svom poslu. Bavim se poslom u kom sve zavisi od rezultata, a situacija u ovom trenutku nije baš sjajna. Baš iz tog razloga u moramo da se usredsredimo da pobedimo naredni meč." dodao je Konte, a onda se prebacio na priču o navijačima.

"Navijače ne možete da prevarite. Oni sve vide. Od kako sam došao imam sjajan odnos sa njima i na to sam veoma ponosan. Počastvovan sam što oni razumeju moju posvećenost, na tome sam im do neba zahvalan. Zaslužuju da im se odužimo tako što ćemo uvek pružiti maksimum."
zaključio je Konte.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
amigo999
Friday, 09.02.2018
22:08

Hoce Talijan da kesira jos 20mE sto ima na ugovoru:)

avatar
Friday, 09.02.2018
21:40

Uz tebe sam Don Antonio!!! Mozda moja podrska ne moze ti pomoci ali nadam se da ces ostati jos dugo!!!

avatar
foreverblue
Friday, 09.02.2018
20:02

U delu izjave o navijačima postoji skrivena poruka upućena upravi i konte je apsolutno u pravu, ne mogu da nas prevare.

avatar
rosen.manutd
Friday, 09.02.2018
18:23

luiz, bakajoko i kejhil ne smeju biti u prvoj postavi.

avatar
brekbaCh1
Friday, 09.02.2018
18:06

Real Madrid i Celsi. Samo u ova dva tima, mozes imati uzdrmanu poziciju, a da ti ne ide toliko lose. Zidan prosle sezone Liga, LS i sve zivo, ove sezone Liga i Kup su van konkurencije, ali LS je i dalje moguce, dok Konte sa ovim timom, koji je godinu pre zavrsio kao deseti u PL, van LS, osvojio se ta tim timom Ligu i igrao finale Kupa. Dok ove sezone i dalje je u konkurenciji i za Kup i za LS, a u Ligi nije zbog nerealno jakog Sitija ove sezone, inace ni tu nije lose, Junajted je samo par bodova daleko. Pa ne moze svake godine da se osvaja, nije tim u zoni ispadanja pa da moraju neke drasticne mere da se izvrse, kao u slucaju sa Murinjom.. treba ponekad spustiti loptu i napraviti neki sistem, a ne menjati trenere kao na traci. Ostani Konte, navijaci su uz tebe !

avatar
NikkiCFC
Friday, 09.02.2018
17:31

Tacno je da te podrzavamo ali i mi imamo strpljenje. Ako nastavis da igras sa Kejhilom i Bakajokom u prvih 11 necemo vise. Inace Bakajoko me na terenu podseca na Bambija na ledu pa cu odsad da ga zovem Bakabambi.

avatar
Zauvek Plavac
Friday, 09.02.2018
18:34

Tvoj najduhovitiji komentar do sad!

avatar
Naka TZ (CFC)
Friday, 09.02.2018
17:21

Pa normalno da ne razmislja cojk price o otkazu mu se bezveze serviraju, izgubio par meceva od losih ekipa pa sta svima se to desi.Covjek je u prvoj sezoni razvalio sve i uzeo ligu u drugoj je solidan pa ga zato cerupaju mediji zajedno sa izdajnicima u klubu koji mjenjaju trenere po svojoj volji svake 2 godine.Mora se stati u kraj cudnim odlukama kluba mora se nekome treneru dati da duze vremena vodi klub pa onda sabrati utiske da li je dovoljno dobar da nastavi ili da ode.

avatar
neme
Friday, 09.02.2018
17:15

Kakav odlazak Celsi s ovim fondom igraca bice treci i to je to ,isprsice se Barsi dalje ne moze a od leta zna se kupovina .