Konte tužio Čelsi, ali ne samo zbog novca već i dve ponude koje su mu upropastili!

Autor: Vladimir Stojanović
petak 20.07.2018.
11:37
Izvor: Sportske.net

U klub stigla tužba, nisu u pitanju samo 11 miliona evra. Čelsi će odgovoriti kontratužbom zbog rušenja imidža kluba, ali i poteza koje je Konte pravio u poslednjih godinu dana.

EPA-EFE/SEAN DEMPSEY
EPA-EFE/SEAN DEMPSEY

Povezane vesti

Antonio Konte je tužio Čelsi.

Naime, u klub je stigla očekivana tužba, ceo slučaj će završiti na sudu, a uslediće i kontramera, Čelsi će tužiti svog bivšeg trenera zbog neprofesionalizma, i štete koju je naneo ugledu kluba, ali i kasi kada je bez ičije znanja otpisao Dijega Koštu, tako što mu je poslao SMS da na njega ne računa.

U pozadini se krije namera Čelsija da ne isplati poslednju sezonu Italijanu, u pitanju su 11 miliona evra.

Ali, sam Konte nije tužio Čelsi samo zbog ugovora, odnosno ne traži samo ono što mu je pripadalo po poslednjoj sezoni.

On tvrdi da je klub odugovlačenjem da ga smeni upropastio šansu da preuzme Real Madrid ili se vrati na klupu reprezentacije Italije.

Naime, Konte tvrdi da je imao te dve ponude i da ga je Čelsi koštao više svojim nečinjenjem, odnosno time što mu nije ranije saopštio da je smenjen, već je počeo pripreme sa klubom.

Sa druge strane, klub smatra da je konstantim sukobima sa igračima, ali i čelnicima, narušio atmosferu i da je to uz slučaj "Košta" dovoljno da ostane bez plate za poslednju treću sezonu ugovora.

Sud će razrešiti čitavu situaciju...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Marcos Alonso
Sunday, 22.07.2018
01:21

Da je Konte pustio poruku u javnost tuzba Celsija bi imala smisla ovako se samo brukaju bez veze ni ugovora se cak ne drze a Konte ce naci novi angazman prije ili kasnije i bice sigurno uspjesan kao sto je i u Celsiju bio

avatar
juvemf
Friday, 20.07.2018
19:38

Karma rodjace,kad si ostavio Juve treceg dana nakon pocetka priprema nije ti smetalo.

avatar
Friday, 20.07.2018
17:12

Konte laze,zvali su ga iz Reala i to su preneli svi najjaci mediji Spanski odbio covek,hoce lovu i da bleji godinu dana da odmara to je sustina cele price....

avatar
Marco Popovich
Friday, 20.07.2018
15:16

Romanu presusio izvor :D

avatar
One Step Beyond
Friday, 20.07.2018
15:05

Steta sto se sve ovako zavrsava, od passion, serial winnera, sjajnog takticara do tuzitelja Celsija... E moj Celsi, prvo Mourinho, a sad Conte, da vidimo kojeg cemo jos sjajnog trenera unistit

avatar
NikkiCFC
Friday, 20.07.2018
14:09

A sto pola tima hoce da ide zbog njega iz tima? Finansijska steta bez LS? On treba da plati nama.

avatar
GoHardCAMPEONES
Friday, 20.07.2018
12:19

U Realu ni Murinjo nije uspeo da igra bunker a da ne bude isprozivan i promeni stil igre u napadacki a konte ce doci posle 3 titula LS i igrati bunkercinu bas hahahha :D

avatar
Sveznalac-NoviProfil
Friday, 20.07.2018
11:48

Covek za dve sezone donese nam dva trofeja i ne moze se u lepom tonu razici sa klubom. Sramota. Umesto da ga isplate ili 2-3 mil.€ manjom otpremninom oni se ganjaju. Sramota me zbog ovog coveka kojeg sam obozavao i zelim mu svako dobro gde god ode!