Konte sleteo, ovo je ponuda!

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 28.04.2019.
13:26
Izvor: Sportske.net

Primećen u gradu, navijači u euforiji...

Screenshot
Screenshot

Povezane vesti

Antonio Konte je primećen danas na rimskom aerodromu Fjumićino, sleteo je u prestonicu, ali jasno to ne mora da znači ništa, mada je podiglo temperaturu među navijačima.

Naime, Roma je do sada poslala najozbiljniju ponudu bivšem selektoru Italije i trener Juventusa i Čelsija.

Nude mu trogodišnji ugovor na 9.5 miliona po sezoni. Konte je važio za najvećeg favorita za klupu Intera, ali izgleda da su na "Meaci" skloni tome da zadrže Spaletija.

Spekuliše se da čeka Juventus, tačnije odluku oko Alegrija, ali je trener Juventusa ponovio da ostaje, naredne nedelje je zakazan sastanak sa Anjelijem posle koga će sve biti jasnije.

View this post on Instagram

#incontri#roma#mister#antonioconte

A post shared by Vittorio (@viktoryx) on


Ali, izgleda da će Konte, ako Roma ostane među top 4 prihvatiti ponudu. Sam Ranijeri je rekao da bi to bilo sjajno rešenje, da bi sam dovezao Kontea na stadion, a Toti smatra da bi dolazak trofejnog trenera značio garanciju da će najbolji igrači ostati.

Roma bi jasno plasmanom u Ligu šampiona došla do neophodnog novca, ne bi morala da prodaje najbolje igrače, a sigurno bi dodatno pojačali tim.

Očekivanja navijača su velika, inače Roma nije ovakvu ponudu poslala treneru od kada je Fabio Kapelo bio na klupi i uspeo početkom veka da osvoji titulu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
As Roma 1998
Sunday, 28.04.2019
17:29

Vec mesec dana se pise o tome.Nadam se da ce se dogovoriti jer sam siguran da bi jedino od njega zahtevali Top 4.Za svo ovo vreme gledajuci Kontea kao trenera siguran sam da bi uspeo bar nesto da osvoji mozda ne u prvoj ali sigurno u drugoj sezoni.Daje Roma

avatar
Consigliere 1927
Monday, 29.04.2019
23:03

Slazem se u potpunosti, trenutno nema bolje slobodnog trenera od njega.

avatar
MarioJ
Sunday, 28.04.2019
14:04

Za italijanski fudbal bi bilo sjajno da šeici iz Katra preuzmu Romu, a i Konte je uz Alegrija najbolji italijnski strateg. Uz jaku Romu, Inter i Milan fudbal na Cizmi se vraca na vrh.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Sunday, 28.04.2019
13:31

Naslov za rekordni tiraz: ''Palota nadmudrio Eliota u americkom Kentaki derbiju''