Konte protiv Murinja, bitka za posao i ogroman budžet!

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 02.04.2019.
09:16
Izvor: Sportske.net

Ciljaju isto mesto, imaju iste zahteve, rešenje će biti u pozajmici...

EPA-EFE/SEAN DEMPSEY
EPA-EFE/SEAN DEMPSEY

Povezane vesti

Dva velika trenerska imena su na tržištu rada. Tačnije Žoze Murinjo je dobio otkaz, ali i odštetu u Junajtedu, od tada, kako kaže, odbija ponude i traži klub koji će ga zainteresovati.

Trku sa Zidanom u Realu je izgubio, svlačionica je bila protiv njegovog povratka, odbio je Benfiku, kaže da je rano za reprezentaciju.

Nema mnogo opcija, PSŽ je produžio ugovor sa Tuhelom, pominju se Monako i Lion u Francuskoj, kao i Inter, klub sa kojim je napravio najveći uspeh u karijeri.

Što se Antonija Kontea tiče, on je na sudu sa Čelsijem, potražuje poslednju godinu, ali će mu isteći ugovor sa "Plavcima" ovog leta i spreman je da se vrati u fudbal.

Želi ga Roma, čak se pominje povratak u Juventus, ali je Konte najbliži Interu. Marota ga želi na klupi, ali određeni krugovi u klubu, pre svega bivši igrači poput Zanetija, guraju Murinja.

Ono što je jasno je da nijedan neće doći bez obećanja o ekstra budžetu. Naime, bez obzira da li će ući u Ligu šampiona, Inter će uložiti u slučaju dolaska velikog imena. Kako se priča, Suning će odobriti pozajmicu klubu za prelazni rok, a na meti su Darmijan, Rakitić, Džeko, između ostalih.

Inter će uz novog, morati da plati i sadašnjeg trenera, Spaleti će, ako dobije otkaz, potraživati oko 8 miliona neto za naredne dve sezone. To bi Inter koštalo sa porezima duplo, a Spaleti je inače nešto slično napravio u Zenitu posle smene, sedeo je besposlen i primao novac od ruskog kluba.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Gile sile pravi
Tuesday, 02.04.2019
13:44

Kakva su ovo pojacanja ko im gura ove panjine ? polako prijatelji ako zele da odrese kesu, onda to nece biti Dzeko i Damrian, sto bi uzeli Dzeka ? kad imaju Ikardija na toj poziciji ! Spaleti odlazi a novi trener ce traziti od uprave i Zanga da Ikardi koj je proveren spic ostane u Interu, Ikardi bi jedino mogao da ode iz Intera ako neko plati onu otkupnu klazulu koju ima, a ona je 110 milona evra, i vazi samo orvih 15 dana na pocetku prelaznog roka, da postoji kluzula to su vec rekli potvrdili video porukom, znaci ne novinari pisali nego je Auzilo rekao video porukom, na sta su ga pitali jer to samo prvih 15 dana prelaznog roka on je samo potvrdio da je tako !

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Tuesday, 02.04.2019
12:41

Zardim se vratio u Monako.

avatar
The_Matrix
Tuesday, 02.04.2019
11:49

Mislim da je Konte dogovoren jos nakon ispadanja iz LS i onog kukavicluka Spaletija protiv PSV-a. Od tada je Konte 2x vidjen na stadionu i vise puta u blizini Interovih kancelarija. Znajuci Kontea on tesko da ce posegnuti za Dzekom, pre ce insistirati na ostanku Ikardija kojeg je u vise navrata zeleo u Juventus pa onda cak i u Celziju. Ko god da dodje nece biti gori od Spaletija to je sigurno

avatar
Bojan Samardzic
Wednesday, 03.04.2019
09:29

Nisam bas siguran da je Spaleti tako los. Tako su govorili i kad je otisao iz Rome, pa pogledaj gdje su sad, nikad vise ni blizu drugog mjesta. Inter je veci dio sezone na trecem mjestu, sto je veliki pomak u odnosu na prosle godine, a najgori tim imaju u zadnjih par godina. Perisic uglavnom van forme, cirkus sa Ikardijem u sred sezone... Moje misljenje je da Spaleti izvlaci blizu maksimuma iz ekipe.

avatar
Boran83
Tuesday, 02.04.2019
10:28

Ako ce se inter pojacati sa Dzekom, Darmjanom i ostalim panjevima bolje da se ne pojacava.

avatar
INTERnacionalist
Tuesday, 02.04.2019
13:09

..ni jedno jedino pojacanje ne znam da su pogodili od svih ovih nagadnjanja poslednjih 5 godina, bitno je napisat tekst..kome treba Dzeko od 33 godine?

avatar
Bojan Samardzic
Tuesday, 02.04.2019
10:23

Konte! Vec je uradio slicnu stvar u Juveu - pobijedio mnogo jaci, ali i sitiji Milan (sa Alegrijem) u trci za Skudeto. Nisam siguran moze li isto da uradi i sa Interom, ali da moze znacajno da podigne ekipu i barem baci rukavicu Napoliju u borbi za drugo mjesto - mislim da to moze. Murinjo je, s druge strane, nepoznanica, vise niko ne zna sta se od njega moze ocekivati u smislu rezultata.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Tuesday, 02.04.2019
12:41

Pokrali su nas te sezone (i ne samo protiv njih na San Siru nego i na jos nekoliko meceva), tesko da to moze da se nazove nekakvom pobedom.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Wednesday, 03.04.2019
19:58

I to je tacno:-D

avatar
Bojan Samardzic
Wednesday, 03.04.2019
09:25

Koliko se sjecam, to je tacno, ali imali ste MNOGO bolji tim...