Konte prelomio - Povratak u Italiju?

Autor: Vladimir Stojanović
petak 02.02.2018.
08:51
Izvor: Sportske.net

Izgleda da je to najrealnija opcija u ovom trenutku. Novi projekat i mogućnost da radi po svome...

EPA-EFE/RODRIGO JIMENEZ
EPA-EFE/RODRIGO JIMENEZ

Povezane vesti

Antonio Konte odlazi iz Čelsija, a izgleda da je prelomio.

Vraća se u Italiju i kako sada stvari stoje, ako mu izmakne posao u PSŽ, gde je ipak prvi kandidat Zidan, preuzeće italijansku reprezentaciju.

Savez ima velike planove, praktično revoluciju na svim nivoima, Konte će biti glavnokomandujući, ne samo selektor već će biti odgovoran za kompletno funkcionisanje nacionalnih selekcija.

Radi se o jednoj vrsti projekta koja bi na duže staze trebalo da vrati Italijane u vrh, nekadašnjem treneru i kapitenu Juventusa biće ponuđen dugogodišnji ugovor.

Kako se priča, on je spreman da prihvati, kandidat je i Roberto Manćini, ali bi nekadašnji igrači u savezu, želeli da Konte ponovo sedne na klupu.

Dani u Čelsiju su mu odbrojani, priča se da će dobiti otkaz pre kraja sezone, verovatno početkom marta, ako ispadne od Barselone i loše prođe na dva uzastopna gostovanja u Mančesteru. Čelsi je odavno izgubio titulu, ali sada se boje da neće završiti u top 4, odnosno da se neće plasirati u Ligu šampiona što bi bio ogroman udarac za klub.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

16 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
John Terry 26
Friday, 02.02.2018
14:57

Hahaha zavesio prelazni rok, pa jedina tema Konte, promijenite posao, bolje nego da izmisljate vijesti.

avatar
ADIS-M-UNTD
Friday, 02.02.2018
12:42

Tako svi treneri zavrse u celziju...stvarno covjek nije kriv sto mu dovode drinkija.zirua i dva igraca koja jako dugo nisu igrala fudbal radi povrede barkli i emerson palmeri. Sta on moze sigurno on nije trazio ta pojacanja....dobar je to trener ali u pogresnom klubu nastavlja se istorija posle titule ide noga😁

avatar
brekbaCh1
Friday, 02.02.2018
15:19

Al bar ima titula. :D .. da tako bude stalno, niko od nas se ne bi zalio.

avatar
brekbaCh1
Saturday, 03.02.2018
01:58

Ma apsolutno se slazem sa tim sto si rekao, i ja isto pricam. Ali dzabe..

avatar
ADIS-M-UNTD
Friday, 02.02.2018
19:23

Hehhehe da imaju titule...ali nekako sa sportske strane ili ljudske stvarno covjek nije kriv..ja ga licno ne gotivim ali sta ce on sa drinkijem i ostalima kad vidis sta pre svega siti radi a evo i junajted svatio sta mu je raditi...sta ocekivati od trenera nebitno dali je konte ili neko drugi sa tim timom da igra i da nesto osvoji...mislim koja su ocekivanja od sledeceg trenera ?

avatar
Lucifer
Friday, 02.02.2018
11:42

Cim vidim naslov o Konteu, njegov otkazni rok ili samovoljno napusta znam da je autor teksta gosp. Vladimir :D

avatar
NikkiCFC
Friday, 02.02.2018
11:40

Zasto se jos od juna insistira da je Konteov posao ugrozen. Siti je prosle sezone bio u istoj situaciji kao mi cak i u jos goroj i ne secam se da je bilo ko pricao da Pep ide. Gledajte kako se sve promenilo posle prelaznog roka. Po logici da Konte dobija otkaz onda ispada da su takodje Venger, Poketino i Klop trebali jos odavno da budu najureni iz svojih klubova. Ili vi smatrate Celsi toliko vecim klubom od svih da ne sme da im se desi ovakva sezona? Sto kaze Konte mi cak imamo i bolje rezultate od tima kakvog imamo. Na leto mu dovedite Vidala, Grizmana ili Fekira i onog malog iz Leverkuzena i videcete kako stoje stvari. Celsijeva uprava se na trzistu ponasa kao Sautempton a zeli rezultate kao Real. Celsi i Real jedina dva kluba koji smenjuju trenere kao na traci cim bude par losih meseci.

avatar
Stretford END 1878
Friday, 02.02.2018
15:41

Prvo Ligu Sampiona da izborite pa pricaj o pojacanjima, kad sad ne moze reci da dovedete najbolje igrace kako cete u Ligi Evrope.

avatar
ADIS-M-UNTD
Friday, 02.02.2018
19:32

Nije mu posao ugrozen vec je on smoren od sefovanja zene.koja ne zna sta je kopacka...budimo realni on ce otici sam jer ocito uprava radi protiv njega to vidis i sam..jel ti stvarno mislis da je on trazio Zirua.Drinkija.Barklija i ovog emersona koji nisi igrali godinu...odg jel stravrno mislis da su to bile zelje kontea ? Sigurno je on trazio sanceza,obamejanga cime bi unapredio igru a ne te gore ... konte je dobar trener samo sto u upravi celizija je nesto truhlo.. arsenal dovede obamejanga zar to nije mogao i celizi ?

avatar
bebel
Friday, 02.02.2018
11:22

Igrači su ga malo bojkotirali sad protiv Bournemoutha, a očekujem da će toga biti još...

avatar
VANDAL_boys
Friday, 02.02.2018
13:06

Bojkotovali Murinja, evo sad Kontea... ko je sledeci samo?

avatar
amigo999
Friday, 02.02.2018
09:55

Sinjor Konte ih podsisao, i sada nazad kuci....Sami su krivi, dobar trener, ali u Celziju komanduju zene...

avatar
brekbaCh1
Friday, 02.02.2018
13:24

Ne razumem ovakve komentare. A to sto ih je posle fijaska i desetog mesta, vratio na prvo, osvojio titulu, vratio ih u LS, igrao finale kupa. Pa nije im uzeo 300 miliona, pa da se kuka. Plata ok, uzece na ime otkaza jos 10-20m i to je to.. jeste velika suma, ali ako Celsi nije navikao na placanje tih penala za trenere, ne znam ko je.

avatar
brekbaCh1
Friday, 02.02.2018
15:18

To sto odgovaras, je potpuno druga tema od ovoga sto si ovde napisao i na sta sam ja replicirao.

avatar
amigo999
Friday, 02.02.2018
13:51

Pa to je greska Abramovica..Sve su to bili dobri treneri sto ih je on sutirao(Murinjo dva puta,Anceloti,Skolari...i sada Konte).. Baca pare na to, a ne na kupovinu igraca...A Konteu se i onako nije ostajalo u Engleskoj...