Konte podelio dve korpe u jednom danu!

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 23.10.2018.
09:59
Izvor: Sportske.net

Italijan ne odustaje, njegova će biti poslednja.

EPA-EFE/SEAN DEMPSEY
EPA-EFE/SEAN DEMPSEY

Povezane vesti

Antonio Konte ne odustaje.

Italijan želi svojih 11 miliona evra od Čelsija, kažu da će im uzeti poslednji cent do kraja sezone, koliko ima ugovor. Ne želi nagodbu, pa neće prihvatiti ni eventualne ponude Reala ili Milana pre kraja sezone.

Zbog toga je Real blizu rešenja da, u slučaju smene Lopetegija koja je već izvesna, klupu do juna poveri Solariju ili Gutiju, pa da onda razmišlja o Konteu ili eventualno Murinju.

Slično bi mogao da učini Real. Posle slabe predstave u derbiju, Rinu Gatuzu se zaljuljala klupa, Konte bi bio rešenje, ali on je već obavestio "Rosonere" da pre juna neće pregovarati.

Da li će i Milan tražiti neko prelazno rešenje, teško je reći, kod njih se to gotovo uvek pokazalo kao pucanj u nogu. Mediji smatraju da će novi vlasnici odmeriti sve opcije, ali za sada Rino još nije ugrožen, mada bi još par poraza bili signal za promenu.

Ako ona usledi, Konte nije u konkurenciji, makar do leta...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NUSKNV-S/P/M/R
Tuesday, 23.10.2018
17:29
avatar
Mak-Juventino
Tuesday, 23.10.2018
10:09

Uzmi im sveee :DDD

avatar
Ceks_FC_Chelsea
Tuesday, 23.10.2018
16:20

haha pa nije to juve pa da cinkari nego chelsea plati i dovidjenja, mnogo vise su platili drugim trenerima kad su otpusteni bili nego conteu ali zato nece moci da ide u real, e sad nek on razmisli