Konte otpisao svoj Juve zbog Murinja?!

Autor: Vladimir Stojanović
petak 19.04.2019.
11:56
Izvor: Sportske.net

Stvari su jasnije, makar iz vizure Italijana. Navijači ogorčeni...

EPA-EFE/SEAN DEMPSEY
EPA-EFE/SEAN DEMPSEY

Povezane vesti

Žoze Murinjo i Antonio Konte imali su svojih momenata, svađa na klupama, kada je Italijan "palio" publiku kod rezultata 4:0. Takođe, Murinjo je aludirao na Konteovu suspenziju zbog sumnje u nameštanje mečeva, na šta je bivši italijanski selektor burno reagova i rekao da oseća jedino prezir prema Portugalcu.

Sada se navodno bore za istu klupu, Interovu, i Konte ima veću šansu, jednostavno Marota želi da ga dovede u klub.

Antonio Konte je najavio povratak u posao, a komentarisao je i Murinjova tri prsta i ponašanje na stadionu Juventusa, kada je Junajted jesenas pobedio u Ligi šampiona u Torinu.

"Ima pravo na to, osvojio je tripletu sa Interom, osvojio je tri titule sa Čelsijem. Jasno, potrebno je respektovati protivnika, ali takav gest privlači pažnju samo zato što je Murinjo u pitanju"
, rekao je Konte.

Ovo je naišlo na ogorčnenje navijača Juventusa, bivši kapiten i trofejni trener je, priča se, ako Alegri ode, glavni kandidat za klupu šampiona, no, čini se da od toga nema ništa, što je Konte, na neki način i potvrdio ovom izjavom...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Friday, 19.04.2019
23:10

juventus pamtim po lepom

avatar
Gianluca Pessotto
Friday, 19.04.2019
22:23

ОДЛИЧНА ВЕСТ!!!

avatar
IIIPlava Horda GGMU?
Friday, 19.04.2019
13:28

Konte ima svoje misljenje i nece ga sigurno menjati kako bi se uvlacio navijacima Juventusa koji su toliko nebitni da ih cak i Anjeli ne sljivi ni 2%.

avatar
Cko Dexx
Friday, 19.04.2019
12:59

Voleli ga ili ne mislim da sa trenutnim rosterom uz par pojacanja sa ovim Juventusom najlakse do pehara LS bi dosao Murinjo... Jednostavno trenutna ekipa je stvorena za njega igraci tipa (Mandzukic, Kjelini, Bonuci, Alex Sandro, Cancelo, Matuidi) to su borci koji krvare za ekipu, uz njih Kristijano tu su jos Pjanic, Bentacur, Spinacola... Trebali bi mu samo razbijac na Dmf (Wiliam Carvaljo, Ndidi, Ghana, Danilo Pereira), mladi igrac na RW ( Kijeza, Pepe)

avatar
The_Matrix
Friday, 19.04.2019
12:42

Zar i ti sine Brute! Zar tako po onim vernim juventinima sto napustaju stadion u 60' minutu?