Konte o aktuelnoj temi, kako protumačiti ove reči?

Autor: Milovan Longinov
nedelja 01.04.2018.
14:43
Izvor: Sportske.net

Italijan u svom stilu.

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Menadžer Čelsija Antonio Konte priznao je da nije siguran da li će biti u klubu i naredne sezone.

Sada već i vrapci na grani znaju da Konte nije u najboljim odnosima sa Romanom Abramovičem i čelnicima kluba, a spekuliše se da je i u ratu sa pojedinim igračima.

"Moram da budem iskren, zaista ne znam da li ću biti ovde. Ali, to nije moj problem, već pitanje za klub. Sa nama menadžerima nikada ništa nije sigurno i zagarantovano. Imamo ugovor, ali nikada ne znamo šta će se dogoditi posle jedne ili dve utakmice. Sve zavisi isključivo od rezultata",
rekao je Konte.

PSŽ je želeo Kontea, ali se okrenuo Tomasu Tuhelu, tako da Italijanu sada preostaje da se vrati na klupu nacionalnog tima.

No, ima još vremena do leta, kako stvari stoje, odlazi sigurno, naročito ako ni ne uspe da se domogne Lige šampiona, a to će umnogome odlučiti današnji derbi sa Totenhemom.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NikkiCFC
Sunday, 01.04.2018
15:21

Pa sve je jasno. Ako zavrsi top4 i jos osvoji Fa Cup super sezone, sasvim pristojno i ostace. Dao bih 3+ od 5. Plus top16 LS, skroz ok ispasti od Barselone, prosli grupu izbacili Atletiko koji uvek igra bar polufinale, polufinale Liga Kupa... 2 titule od poslednje 3 sezone, nerealno je opet biti prvi u najkompetativnijoj ligi na svetu. Siti sad ima rezultat koji se vidja jednom u 100 godina a drugo, trece, cetvrto mesto nema bas nikakve razlike tako da ponavaljam 4 mesto je veliki uspeh. A ako ga ne izbori otkaz i treba da dobije jer bi to bila sramota njegova pre svega.

avatar
brekbaCh1
Sunday, 01.04.2018
15:04

Mani se izjava, pobedite Totenhem.