Konte - Ništa od Reala, a Juve?

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 13.11.2018.
09:35
Izvor: Sportske.net

Italijanski trener progovorio o svojoj odluci...

EPA-EFE/WILL OLIVER
EPA-EFE/WILL OLIVER

Povezane vesti

Antonio Konte nema nameru da preuzme Real do kraja sezone. On je rekao da je ostao pri odluci da novi projekat počne u junu.

"Možda se nešto promeni, ali čini mi se da ću ostati pri toj odluci", kaže Konte koji se tuži sa Čelsijem, ne samo za poslednju godinu ugovora već i štetu što je kasno smenjen i time mu onemogućemo da prihvati ostale ponude, suma koja je u igri je 24 miliona evra.

U italijanskim medijima se pojavila spekulacija da bi mogao da se vrati u Juventus, ako Alegri ode, a Zidan ne prihvati ponudu.

"Ako mislite da bi to bilo zbog Ronalda, ja ne funkcionišem na taj način, zadovoljan sam igračima koje sam trenirao i onim što sam osvojio. U Juventusu rade sjajan posao, Alegri je veoma zaslužan za nastavak dominacije koja je nezamisliva, iako se rivali pojačavaju iz godine u godinu. Juventus mnogo ulaže, ima sjajan poslovni model i čini se da im niko nije potreban", kaže Konte koji je upravo otišao iz Juventusa žaleći se da klub ne čini dovoljno u prelaznom roku...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Tuesday, 13.11.2018
11:06

Tako je Antonio puno ti srece zelim ali nisi nam potreban

avatar
Merseysade Red
Tuesday, 13.11.2018
10:46

Iako veli drugi ulazu JUventus je sjajan. Ovo je ono UPRKOS SVIM NEDAĆAMA Juventus je nekim čudom i dalje prvi. :))) Stvarno, ako ove godine budu prvi stvarno im svaka cast. Nevjerovatno je da oni kupe Ronalda a ovamo konkurencija recimo jednog Fabiana Luiza, Simone Verdija... Inter je stvarno kupio mnogo svjetskih igraca. Milan? uh. Roma? Stvarno mi nije jasno kako Roma nije sampion, nego Juve uprkos svim pojacanjima konkurencije. BAs nejasno.