Konte nikad gore, da li je kapiten Srbije krivac i da li je mlađi zemljak rešenje?

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 19.10.2020.
10:39
Izvor: Sportske.net

Aleksandar Kolarov na udaru, kao i obično, uvek prvi upiru prstom na stranca...

Beta/AP Photo/Antonio Calanni
Beta/AP Photo/Antonio Calanni

Povezane vesti

Antonio Konte nikada nije startovao gore u karijeri. Naime, on je u prva četiri kola sa Interom uzeo sedam bodova, remi sa Laciom i poraz u "Madonini" zaljuljali su Inter. Ništa naravno nije izgubljeno, ali ono na čemu je Konte zasnivao ekipu se raspalo.

Naime, odbrana je u fronclama, primili su osam golova, tako se ne osvaja titula. Doduše prošle godine su završili sa najmanje pogodaka u mreži Handanovića, su opet ostali iza Juventusa.

Glavni krivci su, ako je suditi po medijima u Italiji, pojačanja, konkretno Aleksandar Kolarov. On se nije snašao u ulozi štopera, mada je igrao sjajno za Srbiju u Oslu, ali u naravi Italijana je da krivce traže u strancima.

Kolarov je, posle derbija u analizama ocenjen veoma loše, čak ga smatraju za najgori potez u prelaznom roku. U Ligi šampiona vratiće se Bastoni, a Srbin će izgleda izgubiti mesto.

Pomalo je čudno da malo ko pominje D'Ambrosija koji verovatno još sanja rivala, Leao mu je zaista život učinio teškim u subotu uveče.

Ipak, kako rekosmo, izgleda da će kapiten Srbije izgubiti mesto u ekipi, a najavljuje se da će Inter sigurno dovesti štopera u januaru. I to, prodati Škrinjara, koga Konte ne ceni posebno, a probati sve da kupi Blekija Milenkovića koji ulazi u poslednjih 18 meseci ugovora sa "Ljubičastima".

Baner 15

Na sve probleme se nadovezala i ocena Adrijana Galijanija da bi da Škrinjarom i Bastonijem derbi verovatno imao drugačiji ishod.

Bilo kako bilo, prilika za rehabilitaciju je Liga šampiona, duel sa "Koltovima" iz Gladbaha na Meaci, a onda i gostovanje Đenovi na Marasiju gde su pod imperativom da prekinu mini seriju neuspeha.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Nikola Kocic
Monday, 19.10.2020
16:10

Aleksandar Kolarov na udaru, kao i obično, uvek prvi upiru prstom na stranca...
vijaju ga jer je binsr. hahahaha. sirotan ne zna gde je levo, samo u kokezinoj reprezentaciji moze da igra.

avatar
Aleksandar 7
Monday, 19.10.2020
16:07

Ukoliko Konte zeli Kolarova u timu a to moze biti samo i iskljucivo zbog prekida..onda mora da mu "izmisli" mesto u timu.
Kao sto su nekada Mihajlovicu "izmisljali" poziciju jer je njegov prekid bio "pola gola"..na terenu objektivno igrac manje.
Naravno,ta pozicija ne moze i ne sme biti stoper.

avatar
jv
Monday, 19.10.2020
10:56

Mogao je da ga stavi na desno krilo. A Handanovića na defanzivnog. Intelektualac prodaje Škrinjara. Taj se sa titulom već pozdravio.

avatar
Amalainter
Monday, 19.10.2020
10:50

Nema se sta upirati prstom u Kolarova-on jeste kriv za golove i u ovom i u proslom kolu..On je tu samo za rotaciju,ne moze igrati stopera u 35oj ili kojoj godini-potpuno je izgubljen..
A za milion i op koliko je placen-ne moze niko reci da je promasaj..isplatice ga jedan,dva gola u sezoni..

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Monday, 19.10.2020
13:49

Kolarov je bek bio i uvjek ce biti I to odlican bek

avatar
Amalainter
Friday, 23.10.2020
11:11

Ne shvatam u opste zasto ga forsiraju,on moze da igra samo u postavi sa cetvoricom pozadi..